Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányában

Forrás: facebook/Ashley Graham -
alak modell kampány Sports Illustrated videó plus-size magazin test Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében.

Minden jel arra mutat, hogy történelmi, méghozzá divattörténelmi pillanathoz érkezett a Sports Illustrated. A magazin életében ugyanis először kapott helyet egy plus-size modell a legújabb fürdőruhákat népszerű kampányában, amelyben a 26 éves Ashley Graham csavarja el a videóban szereplő három szexi srác fejét.

Forrás: facebook/Ashley Graham

Dögös, ugye? Mutatjuk a videót:

Az egészséges életmódot hirdető magazin eddig is szerette a szebbnél szebb formákkal megáldott modelleket, gondoljunk csak Kate Uptonra és a melleire. A plus-size fogalma azonban még mindig hagy némi kétséget maga után.

A Nylon magazin, aki szintén örömmel üdvözölte a SI lépését, rávilágít, hogy a mai napig zavar él az emberek fejében a molettebb manökeneket illetően. Eredendően a 36-os méret feletti modelleket sorolják ebbe a kategóriába, mint ahogyan a gyönyörű Crystal Rennt, Myla Dalbesiót vagy a külföldön is sikeres Farkas Évit.

"Éhezni nem szexi!"

A fenti mondat Sohpie Dahl plus-size modell szájából hangzott el, akinek karrierjét éppen csodás idomai indították el igazán. Ám nem ő az egyedüli - a Life.hu ITT gyűjtötte össze a legszexisebb plus-size modelleket.

Bár egy átlagos nő mérete is valóban ekörül az érték körül mozog, a plus-size modellek szerepeltetését még a mai napig sokan támadják, mondván, hogy az elhízott férfiak és nők az egészségtelen és mozgásszegény életmódot hirdetik – annak ellenére, hogy bizony nekik is ügyelniük kell a helyes táplálkozásra és a sportra.

Paris Hilton bemutatta új, sokkal nagyobb melleithttp://www.life.hu/trend/20150204-paris-hilton-mellei-nagyobbak-lettek-instagramon-mutatta-meg-oket.htmlLátványos változáson mentek át a szálloda-örökösnő keblei, aki nem is csinál titkot belőle, inkább Instagramján mutogatja őket.TrendOrigoHol rejtegette eddig a szupermodell dögös öcsikéjét? Ideje megismerni Toby Huntington-Whiteleyt!http://www.life.hu/trend/20150128-rosie-huntington-whiteley-occse-toby-huntington-whiteley-modell-lett-a-jacomo-cegnek-pozolt.htmlTestvére, Rosie Huntington-Whiteley nyomdokaiba lép, és modellkedni kezd a szuperdögös Toby Huntington-Whiteley.Trend--Elárulta az egykori Playboy-modell, miért ment hozzá az 57 évvel öregebb milliomoshozhttp://www.life.hu/intim/20150128-cathy-schmitz-volt-playboy-modell-elarulta-miert-ment-hozza-richard-lugner-osztrak-milliardoshoz.htmlMit számít az 57 év korkülönbség, ha dúl a szerelem? Richard Lugner és Cathy Schmitz hét hónap után kelt egybe. Állításuk szerint nagyon szeretik egymást, de meg kell tanulniuk, milyen házasnak lenni.Intim--Topless plus-size modell került az ikonikus magazin címlapjárahttp://www.life.hu/trend/20140627-chrissy-teigen-plus-size-modell-felmeztelen-a-gq-cimlapjan.htmlChrissy Teigen került a GQ Mexico júliusi számának címlapjára. És csak nagyon kevés ruhát visel.Trend--Átalakít a Jónő Team: Szebből még szebbet - kiemeltük Teodóra modellszerű szépségéthttp://www.life.hu/atalakitunk/20150113-atalakit-a-jono-team-kiemeltuk-teodora-modellszeru-szepseget.htmlSzerelmét szerette volna meglepni a szépséges 19 éves lány, ezért jelentkezett hozzánk. Mi pedig mindent megtettünk, hogy ez a kedves meglepetés minél jobban sikerüljön!Átalakítunk--Plus-size Disney-hercegnőkért harcol egy tinédzserhttp://www.life.hu/news/20140205-jewel-moore-amerikai-tinedzser-lany-kerelmet-nyujtott-be-a-disney-nek-hogy-plus-size-hercegnok.htmlJewel Moore kérvényt nyújtott be a Disney-nek, amelyben arra kéri a rajzfilmgyártót, ne csak vékony és tökéletes hercegnőket szerepeltessen meséiben.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.