Pamela Anderson teste 48 évesen is olyan, mint a Baywatchban volt - Sokkoló fotók!

Forrás: David Lachapelle/Flaunt -
szemeteskuka jelmez dögös meztelen vetkőzés Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es években minden férfi odáig volt a színésznőért, aki azóta is folyamatosan bizonyítja, hogy az idő sem állhat az útjába: örökké dögös marad.

Pamela Anderson, aki meglepő módon a természetes szépségben hisz, legutóbb az állatok kedvéért vetkőzött. Most egy magazin fotózásán dobta le a textilt, hogy szemeteskukán és az utcán kiterülve, majd furcsa jelmezekben pózoljon. A végeredmény egy egészen sokkoló fotósorozat lett. Íme:

Forrás: David Lachapelle/Flaunt

Forrás: David Lachapelle/Flaunt

Forrás: David Lachapelle/Flaunt

Forrás: David Lachapelle/Flaunt

Dögös dominaként pózol Szabó Zsófi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150917-szabo-zsofi-szineszno-dogos-dominakent-pozol.htmlA híresség nagyon szeretheti rajongóit, ha ilyen szexi képekkel örvendezteti meg őket – nem is győzték dicsérni Instagram-oldalán.Trend--Őszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20150915-oszi-ruzsorgia-smink-3-szin-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlTombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.Trend--Történelmi pillanat! Plus size fehérnemű-show a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150916-ashley-graham-plus-size-modell-kollekciojat-bemutattak-a-new-yorki-divatheten.htmlÚgy látszik, a 2015-ös New York-i divathét a különleges pillanatokról lesz híres. Ezúttal ugyanis plus size modellek is helyet kaptak a programban.Trend--Láttál már nála szebb modellt? Pedig 59 éves és nagymama!http://www.life.hu/trend/20150916-yasmina-rossi-59-eves-modell-elkepesztoen-fest-a-divatfotokon.htmlEddig azt gondoltad, hogy a modellpálya csak a fiataloké? Erre cáfol rá az 1955-ben született Yasmina Rossi, aki még a tizenéveseknél is káprázatosabban fest a fotókon.Trend--Ennél mesésebb képet még nem láttunk Debreczeni Zitárólhttp://www.life.hu/trend/20150916-debreczeni-zita-modell-parja-gianni-etteremtulajdonos-oldalan-hamisitatlan-olasz-no-lett.htmlBódi Sylvi szája is tátva maradt a modell szépséges fotója láttán, ami az olaszországi Taorminában készült.Trend--Victoria Beckham eltávolíttatta férjének címzett tetoválásáthttp://www.life.hu/trend/20150916-victoria-beckham-eltavolittatta-ferjenek-david-beckhamnek-cimzett-szerelmes-tetovalasat.htmlAmíg David Beckham újabb és újabb tetkókat csináltat, amelyeknek rendszerint az az üzenete, hogy mennyire szereti családját, az egykori Spice Girl éppen hasonló tetoválásainak eltüntetésén dolgozik. Vajon mit akar ezzel üzenni?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.