fashion week Katalin hercegné mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Katalin háromszor

A hercegnő a héten bebizonyította, hogy 2 gyermek után is bombacsinos anyuka. A piros kétségkívül istenien áll neki, a mélylila szett roppant elegáns volt, a királykék pedig abszolút passzolt az egyéniségéhez.

Forrás: AFP

Melyik szín áll jobban Katalinnak?

Komoly melléfogások

Katie Holmes hiába választott csodás ruhát, láthatóan végig feszengett a szűk, stílusban hozzá nagyon nem passzoló ruhában. Christina Hendricks kreációja pedig leginkább egy halloweenbuliban állta volna meg a helyét - a dögös színésznő úgy festett, mint Batman felesége.

Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A hét legkacérabbjai

Beyoncé ezúttal az átlátszó helyett a sliccelésre szavazott - rég láttuk ennyire szexi ruhában a dívát. De AnnaLynne McCord mély dekoltázsa és Maylin Aguirre némileg sokat mutató fekete estélyije is megér egy misét.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája a legszexibb?

Végre valami más!

Monica Bellucci és Rosie Huntington-Whiteley többnyire istennőnek öltöznek a vörös szőnyegen, ám ezúttal mindketten egy szolidabb nadrágos szettre voksoltak. Monicától - aki azért néha hibázni is tud- különösen szokatlan az efféle stílus, de mi imádtuk!

Forrás: Northfoto

Ki volt a csinosabb?

A gyönyörű Kate Hudson visszahozta a nyarat – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151016-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-rachel-weisz-es-johnny-depp.htmlHiába közeledik a tél, a sztárok még most is szívesen hordják a nyár slágerdarabjait. A virágmintás ruhákkal le is vettek minket a lábunkról, de az overallt választók a héten csúnyán elbuktak. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! Trend--Penélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151009-heti-stilusmutra-szerepel-benne-penelope-cruz-palvin-barbara-es-david-beckham.htmlElképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFPAz ősz slágere: a szexi macskaszemhttp://www.life.hu/trend/20151021-macskaszem-osszel-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlÖrök klasszikus, mégis vannak időszakok, amikor különösen divatosnak számít a szexi macskaszem. Mi imádjuk ezt a sminket, ezért megkértük Larion Oscart, mesélje el, hogyan készítsük el idén ősszel. Trend--Álomszép ruhában, csodás helyen mondta ki a boldogító igent Bridget Moynahanhttp://www.life.hu/trend/20151022-bridget-moynahan-szineszno-eskuvoi-ruhaja.htmlA színésznő a Szex és New York-ban játszotta Mr. Big fiatal feleségét, az életben pedig Gisele Bündchen férjének, Tom Brady amerikai focistának szült gyereket. Ám végre ő is megtalálta a nagy ő-t! TrendOrigoNeked megvan már az idei halloweenjelmezed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/trend/20151020-inspiracio-halloween-ra-halloween-jelmezek-lanyoknak.htmlLassan népszerűbbek lesznek itthon a halloweenbulik, mint a farsangiak; október második fele egész biztosan sokaknál a jelmezkeresésről szól. Ha hivatalos vagy egy halloweenbuliba, de nem akarsz több ezer forintért ruhát kölcsönözni, akkor is van megoldás. Szedd elő a régi holmijaidat, szerezz be 1-2 új sminkkelléket, vagy válogass a fast-fashion márkák kínálatából - mutatunk néhány csajos ötletet! Trend--Így kell ezt csinálni! Amal Clooney ismét bombacsinosan pózolt férje melletthttp://www.life.hu/trend/20151023-amal-clooney-nagyon-csinos-volt-george-clooney-mellett.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy a divat tényleg a kisujjában van Amal Clooney-nak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.