Kibuggyanó mellek, átlátszó anyagok – Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruhái

kim kardashian kismamaruha terhes sokkoló stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki.

A nagy hírt június elsején jelentette be az akkor három hónapos terhes realitysztár, amit másnap egy bőrszínű latexruhával ünnepelt meg a nagyközönség előtt. Ez volt Kimtől a további hat hónap cseppet sem meglepő nyitánya.

Forrás: AFP

Testhezálló a köbön

Kim Kardashiantól ezek a végtelenül szoros ruhák abszolút megszokottak. Jól is állnak neki, de sokkal jobban tenné, ha terhessége alatt kevésbé sztreccses, például pamut anyagú ruhákat választana, amelyekből nem ugrik ki ennyire látványosan és ijesztően a méretes pocakja.

Forrás: Northfoto

Kismamaként is stílusosan

Nem kell feltétlenül bő holmikba burkolnia magát egy kismamának - korábban ebben a cikkünkben mutattunk is csinos és stílusos szetteket várandós anyukáknak. A sztármamiktól is érdemes tanulni - itt a legstílusosabb pocakos színésznő öltözködését vettük górcső alá, itt pedig Katalin hercegnő terhesruháit mutattuk be.

Nehézfegyverzet

A villantásveszélyes ruhákról sem mondott le a terhessége alatt a celebnő, akit már orvosa is figyelmeztetett, hogy ne hízzon többet. Az áldott állapot miatt jócskán megnövekedett kebleket bizony nem kellene ennyire feltűnően kipakolni.

Forrás: AFP, Northfoto

Átlátszó "csipkecsodák"

A második gyermekének is furcsa nevet választó sztár többször bújt fekete csipkeruhába vörös szőnyeges eseményeken. Sajnos ezek minden esetben átlátszó részletekkel kombinált modellek voltak, így nem is hozták a várt romantikus stílust, sokkal inkább közönségesnek hatottak.

Forrás: AFP

A befutó

Kim Kardashian az élő példa rá, hogy vak tyúk is talál szemet. Az InStyle Awards gálán egy gyönyörű fehér ruhában jelent meg, amivel el is kápráztatta a közönséget. Egyszerűen telitalálat volt.

Forrás: AFP
Van fölös 16 milliód? Akkor tiéd lehet a világ legdrágább táskájahttp://www.life.hu/trend/20151126-a-vilag-legdragabb-taskaja-louis-vuitton-es-16-millio-forintba-kerul.htmlA Louis Vuitton tervezte City Steamer fantázianévre hallgató csoda többe kerül, mint egy világkörüli utazás vagy egy vadiúj sportautó.TrendOrigoÁlomszép esküvői ruhák 2015-ben, világsztár módrahttp://www.life.hu/trend/20151124-sztarok-eskuvoi-ruhai-2015-ben.html2015 is bővelkedett sztáresküvőkben, a Vergara-Manganiello lagzi után pedig úgy éreztük, itt az ideje összeszedni az idei év legszebb celebmenyasszonyait. Káprázatos ruhák, mesés helyek és szebbnél szebb arák következnek! Trend--Mihalik Enikő smink nélkül is csodásan - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151125-mihalik-eniko-reggel-ebredes-utan-is-gyonyoru-agybol-szelfizett-a-modell.htmlA magyar modell szinte napi szinten oszt meg fotókat magáról a rajongókkal. Most az ágyból örvendeztette meg a követőit. TrendOrigoMicsoda?! Berki Krisztián műszempillákat rakatott felhttp://www.life.hu/trend/20151125-berki-krisztian-muszempillaval-hodit-a-macso-szerint-igazan-dogos-a-pillakkal.htmlA népszerű műsorvezető lassan az összes szépészeti beavatkozáson átesik, és nem riad vissza, ha csinos lányok helyett rajta kísérleteznek. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huElől-hátul megmutatta tökéletes idomait Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20151125-rosie-huntington-whiteley-modell-elol-hatul-kivagott-ruhaban-jelent-meg-a-british-fashion-awardson.htmlA szexi szupermodell nem bízta a véletlenre vörös szőnyeges megjelenését: mély dekoltázsú és fenékig kivágott estélyi ruhában tette tiszteletét egy brit divateseményen. Trend--Így festettek az álompárok 1900-tól napjainkig - Videó! http://www.life.hu/trend/20151124-igy-valtozott-a-noi-es-es-ferfi-szepsegideal-az-evtizedek-alatt-erdekes-video.htmlAhány évtized, annyi stílus. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, melyből most egy pár perces videó is készült. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.