Szabó Zsófira rá sem ismerni – Ismét új frizurára váltott a színésznő

Szabó Zsófi haj hosszú haj átváltozás szőke rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egyenesen a fodrászszékből szelfizve mutatta meg új frizuráját, amivel egy aprócskát Péterfy Borira hajaz.

Szabó Zsófi szereti váltogatni hajának hosszúságát, hiszen volt már hatalmas sörénye póthajjal, majd mindenkit meglepve, hirtelen újra rövidre váltott, most pedig a középutat választotta a színésznő, akit Zsidró Tamás vett kezelésbe.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi
Végtelen lábakat villantott Cindy Crawford - Hihetetlen fotó!http://www.life.hu/trend/20151207-cindy-crawford-szupermodell-vegtelen-labakat-villantott-az-utca-szelen-pozolva-szexi-szerelesben.htmlHamvas, fiatalkori fotót posztolt a szupermodell, aki szexi egyrészesben a járdaszegélyre rogyva pózolt. Trend--Gyönyörű esküvői ruhát próbált a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20151201-karman-dalma-a-2014es-miss-international-hungary-gyoztese-gyonyoru-eskuvoi-ruhat-probalt.htmlKármán Dalma a 2014-es Miss International Hungary győztese komolyan elgondolkozott azon, milyen ruhakölteményben állna az oltár elé. Trend--Völgyesi Gabi furcsa frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20151120-volgyesi-gabi-a-unique-egyuttes-enekesnoje-uj-frizurara-valtott.htmlA Unique együttes énekesnője egy forgatás miatt vett fel parókát, ami kissé kócosan is remekül állt neki. Trend--Demcsák Zsuzsa dögös dekoltázst villantott http://www.life.hu/trend/20151021-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szexi-dekoltazst-villanatott.htmlA reggeli Mokka adásában a műsorvezető egy szexin kivágott miniruhában pompázott. Trend--Szabó Zsófi hatalmas, csipkével ölelt dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20151022-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-szexi-dogos-dekoltazst-villantott.htmlA színésznő legújabb szelfijével felrobbantotta az internetet, annyira dögös dekoltázst villantott. Trend--Íme, a nemzetközi szakállverseny egyik legjobbjahttp://www.life.hu/trend/20151109-felfele-agaskodo-hatalmas-bajusz-ami-egy-nemzetkozi-versenyen-is-bekerult-a-legjobbak-koze.htmlA világ minden részéről érkeztek vállalkozó szellemű és kreatív férfiak, hogy összeakasszák bajszukat a többiekkel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.