Minek ide smink? Mesésen fest a 42 éves Heidi Klum

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson -
modell smink Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum ruhájanem tartozott a legszebbek közé az idei Golden Globe-gálán, ám ha hétköznapi stílus, a modell tudja, mi a dörgés. Neki még azt is lehet, amitől más, 42 éves nőt óva intenénk: smink nélkül megjelenni.

Heidi a minap 29 éves kedvesével, Vito Schnabellel és gyerekeivel indult vacsorázni, farmerben és tűsarkúban, sminket azonban nem viselt. A szettjét imádtuk, amiatt pedig nagyon irigykedünk, hogy a 42 éves modell ennyire jól néz ki vakolat nélkül. A róla készült képeket ittmeg is nézheted.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

Ha te sem szereted a túl sok sminket, és inkább a finom makeup híve vagy, tanuld meg Larion Oscar SOS sminkjétrohanós hétköznapokra: egyszerűbb, mint gondolnád, és pár perc alatt elkészül!

Újra együtt? Csókkal köszöntötte exférjét, Sealt Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20151229-heidi-klum-modell-es-seal-enekes-csokkal-koszontotte-egymast.htmlBár nem szájra ment, eléggé érzékire sikeredett az egykori sztárpár üdvözlése ahhoz, hogy újra az együttlétükről kezdjenek cikkezni a külföldi oldalak. Intim--Hoppá! Melltartó nélkül, egy vékony csipkeruhában fotózták Heidi Klumothttp://www.life.hu/intim/20151220-heidi-klumot-melltarto-nelkul-egy-vekony-csipkeruhaban-fotoztak-heidi-klumot.htmlMár többször megírtuk, hogy Heidi Klum akár 20 évet is letagadhatna a korából. A szupermodell pedig ismét egy olyan képet mutatott magáról, melytől elállt a lélegzetünk. IntimOrigoÍme Heidi Klum, Halloween örök királynőjehttp://www.life.hu/trend/20151101-heidi-klum-jessica-rabbit-lett-halloweenkor.htmlVannak azok a sztárok, akik igyekeznek egy különleges parókával és egy jó sminkkel elintézni Halloweent. És van Heidi Klum, aki minden évben felülmúlja önmagát hihetetlen jelmezkreációival. Idén is ez történt. Trend--Heidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPHoppá! Újra fellángolt a szerelem Heidi Klum és Seal között?http://www.life.hu/intim/20150810-heidi-klum-es-seal-talan-ujra-szerelmesek-nyilvanosan-puszizkodtak.htmlA szupermodellt exférjével kapták el a lesifotósok, amint éppen meghitten puszizkodnak. Vajon mit jelenthet ez?Intim--Vadul csókolózott 13 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20150729-heidi-klum-vad-csokkal-koszontotte-fiujat-a-szuletesnapjan.htmlA szupermodell a boy toyával nyaral Szardínián, ahol kettesben ünnepelték a fiú 29. születésnapját.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.