Durva bakik és mesés ruhák - Stílusmustra a BAFTA díjátadóról

Kate Winslet Dakota Johnson BAFTA Cate Blanchett díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várakozásokhoz híven a legnagyobb hollywoodi sztárok is Londonba utaztak a brit filmes akadémia 10. díjátadójára. A BAFTA az utolsó nagy filmes esemény az Oscar előtt, így természetes, hogy mindenki nyerni és tündökölni akar. Nézzük, ez utóbbi kinek sikerült a legjobban!

Akiknek sikerült

Kate Winslet nem tudja megunni a feketét, amit ezúttal aszimmetrikus szabással és egy stílusosan kacér piros táskával dobott fel.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ugyan mi nem vagyunk híve a sok fodorral játszó ruháknak, de Dakota Johnson tökéletes összhangban volt ezzel a piros darabbal.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Vickie Flores

Az új Harry Potter-film, a Legendás állatok és megfigyelésük egyik szereplője lesz Gemma Chan, akinek igazán jól állt ez a metálos ruha.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Alicia Vikander nagyot kockáztatott ezzel a bőrhatású és gyöngyökkel, kristályokkal díszített ruhával, de az összhatás végül nagyon dögös lett.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Vickie Flores

Kinek a ruhája jön be legjobban?

Akiknek nem sikerült

Rebel Wilson választása teljesen érthetetlen: silány és ízléstelen hatást kelt.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Vickie Flores

Mintha egy bundás medve mászott volna Cate Blanchett ruhája alá. Az a csodálatos virágos felsőrész fenséges lehetett volna, ha egy lágy esésű szatén anyagban végződik. Szeretjük ugyan a kontrasztot, de ez most nem jött össze.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Vickie Flores

A nimfomániás című filmmel világhírűvé vált Stacy Martin ruhájában imádjuk a bársony és a gyöngy játékát, de mégis túl sok lett, nem beszélve a gigantikus dekoltázsról.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Vickie Flores

Rooney Mara választása egy igazi talány a számunkra. A vállmegoldás jól passzol a színésznő titokzatosságához, de valahogy mégsem áll össze ez a ruha.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ki rontotta a legnagyobbat?

Így divatoznak a magyar celebek! A 10 legszebb ruha a Story-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160214-a-10-legszebb-ruha-a-2016os-story-galarol.htmlSzombat este zajlott a Story-gála, ami idén is igazi sztárparádét hozott. A magyar cekebek megadták a módját az ünneplésnek, így fantasztikus ruhakölteményekből sem volt hiány. Íme, a 10 legjobb! TrendOrigoHeti stílusmustra - Divatkalauz New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20160212-heti-stilusmustra-szerepel-benne-lady-gaga-jessica-alba-miranda-kerr.htmlA héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget! Trend--Így tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPSztárok stílusa: Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/trend/20160208-onodi-eszter-szineszno-a-stilusarol-meselt.htmlFinom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Trend--Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockA hónap színe: a tűzpiroshttp://www.life.hu/trend/20160202-a-honap-szine-a-tuzpiros-igy-viseld.htmlHa már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.