Az 5 legjobb gondolat sztároktól a plasztikai műtétről

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle -
plasztikai műtét Julia Roberts Nicole Kidman szépészeti beavatkozás Gwyneth Paltrow Julianne Moore Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már egyáltalán nem számít ritka eseménynek, hogy egy-egy hollywoodi híresség sebészkés segítségével igyekszik megőrizni fiatalságát, ráadásul a legtöbben nem is csinálnak belőle titkot. Ám hogy vélekednek erről a legnagyobb sztárok? Íme.

Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

Nicole Kidman

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Julianne Moore

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Gwyneth Paltrow

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Julia Roberts

Forrás: AFP/Valerie Macon
Feketén fehéren – Ruhamustra a Los Angeles Fashion Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160322-ruhamustra-a-los-angeles-fashion-awardsrol.htmlA divat nagyágyúit díjazták a Los Angeles Fashion Awardson. Ahogy minden fontos divateseményen, itt is igazi sztárdömping volt. Nézzük, kik és miben vonultak fel a vörös szőnyegen. Trend--Tavaszi zsongás – színpompás sminkek húsvétra!http://www.life.hu/trend/20160323-szinpompas-sminkek-husvetra.htmlHa még nem próbáltad a szezon új színeit akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kékmellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--Elképesztő formában van a Flashdance 52 éves sztárja, Jennifer Bealshttp://www.life.hu/trend/20160320-jennifer-beals-a-flashdance-tancosa-52-eves-es-elkepesztoen-nez-ki.htmlEmlékszel még az 1983-ban készült, hatalmas sikert aratott Flashdance főszereplőjére? Így néz ki mostanában a színésznő. Trend--Melanie Griffith, a plasztikrém: így tette tönkre a botox a színésznő arcáthttp://www.life.hu/trend/20160320-melanie-griffith-szineszno-kulsejet-es-szepseget-tonkretette-a-botox-es-a-plasztikai-mutetek.htmlAlig lehet ráismerni az egykor gyönyörű arcú Melanie Griffithre. Trend--A legjobb divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160318-a-legjobb-divattervezoket-es-a-social-media-sztarjait-is-dijaztak-a-glamour-galan.htmlA Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.