Ashley Graham: "Még mindig kevesen fogadják el a duci nőket"

Forrás: AFP/Fernando Leon -
modell plus size modell duci Ashley Graham magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány az egyik kedvenc plus size modellünk, aki hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel. Most újabb őszinte interjút adott az ügyben. 

Ashley Graham karrierje az elmúlt egy évben szinte szárnyallt. Rengeteg híres magazin kérte fel őt címlaplánynak, sőt még a Sports Illustrated oldalain is szerepelhetett. Elmondása szerint azonban hiába a számtalan csinos plus size modell, a lányokat még mindig próbálják kiszorítani a kifutokról.

Forrás: AFP/Fernando Leon

"Nagyon fontos történelmi események zajlanak most a divatiparban. Számtalan szép nő van a világon, csak nem kis mérettel rendelkeznek. Nem fogom abbahagyni, és küzdeni fogok az elfogadásukért. Még mindig kevesen fogadják el a duci nőket, és ez kissé bosszantó" - nyilatkozta Ashley.

Ashley Graham nem szereti, ha plus size-nak hívják

Bár őt tartják napjaink legsikeresebb és leghíresebb plus size modelljének, Ashley Graham mégsem szereti, ha ezzel a jelzővel illetik őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.