Meg Ryan teljesen tönkrement: plasztikrém lett a dögös hírességből!

fotó színésznő plasztikrém Meg Ryan Tony-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 54 éves Meg Ryan egykori bűbájos arca már a múlté: a plasztikai műtétek és az idő nyomot hagyott a kinézetén. 

A színésznő valamikor a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején kaphatott rá a botoxra és a plasztikai műtétekre, amelyek miatt mára csak árnyéka önmagának. A sztár hosszú idő után a Tony-díjátadón lépett színpadra New Yorkban, méghozzá egy gyönyörű estélyiben. A puffadt arc és a felfújt ajkak igen riasztó látványt nyújtottak a rajongók számára, akik közül biztos sokan elkeseredtek Meg Ryan láttán.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo
/1510/Plasz2015102114725Az 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--Adriana Lima a világ legszebb dekoltázsát villantotta – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160610-heti-stilusmustra-szerepel-benne-pamela-anderson-adriana-lima-es-heidi-klum.htmlA különleges estélyi ruhák ezúttal is a szekrényekben maradtak, de voltak helyettük gyönyörű minták, trendi farmerek és persze villantásközeli szettek. Trend--Teljesen felismerhetetlen Brad Pitt: talpig macsónak öltözötthttp://www.life.hu/trend/20160610-brad-pitt-talpig-macsonak-oltozott-felismerhetetlen-feher-szreleseben.htmlÍgy még biztos, hogy nem láthattuk a sármos színészt! Kalapban és teljesen fehér szerelésben grasszált. Trend--Egy lány petíciót indított a munkahelyi magassarkú viselése ellenhttp://www.life.hu/trend/20160610-nicola-thorp-alairasgyujtesbe-kezdett-a-kotelezo-magassarku-viselese-ellen-a-munkahelyeken.htmlEgy Londonban élő recepciós lánynál kicsapta a biztosítékot, hogy nemrég azért küldték haza az első munkanapján, mert nem volt hajlandó magassarkút viselni. Ezért lapos talpú cipőbe bújt, és úgy döntött, hogy egy aláírásgyűjtéssel kiáll a diszkrimináció ellen. A petíciót már 142 ezren írták alá. TrendThinkstockCéline Dion betör a divat világábahttp://www.life.hu/trend/20160610-celine-dion-betor-a-divat-vilagaba-szepsegapolasi-cikkeket-es-egyeb-termekeket-fog-a-piacra-dobni.htmlKiderült, hogy az énekesnő nemcsak énekléssel fogja keresni a kenyerét ezentúl, hanem ruhákkal, szépségápolási cikkekkel, és egyéb kiegészítőkkel is. Trend--A szivárványhajtól a bob frizuráig – A legmenőbb hajtrendek 2016 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20160608-frizuratrendek-es-hajapolasi-tippek-2016-nyarara.htmlMilyen formák és színek lesznek divatosak 2016 nyarán? Mit változtass a hajadon, ha bevállalós vagy, és mit tegyél, ha csak egy kicsit módosítanál a frizurádon? Milyen hajápolási tippeket kell követni a nyári napsütésben? Íme, a válaszok! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.