Adriana Lima a világ legszebb dekoltázsát villantotta – Heti stílusmustra

stílusmustra Adriana Lima Pamela Anderson Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különleges estélyi ruhák ezúttal is a szekrényekben maradtak, de voltak helyettük gyönyörű minták, trendi farmerek és persze villantásközeli szettek. 

Minták

A 90-es évek híres színésznője, Tori Spelling, aki immáron ötödik gyermekét várja, egy csodás, virágos ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Kelly Lynch választását is imádtuk, ő kicsit a hippi stílus felé mozdult el.

Tory Spelling, Kelly Lynch Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a választása tetszik jobban?

Dekoltázsok

A nagy állatvédő, Pamela Anderson a PETA eseményén viselte ez a kombinészerű kreációt, ami sokkal jobban állt volna neki, ha feldobja egy kis mosollyal. A hét másik dekoltázsimádója Adriana Lima volt, aki egyébként csodásan festett ebben a nude-dal kombinált szürkéskék ruhában.

Adriana Lima, Pamela Anderson Forrás: AFP

Kinek a dekoltázsa tetszik jobban?

Klasszikus feketék

A klasszikus feketét is időről időre újra előveszik kedvenc sztárjaink, hogy valami újat hozzanak ki belőle. Sarah Hylandnak ez sikerült is, a hagyományos csipke és a nemrég divatba jött culottes nadrág jól kiegészítik egymást. Nicole Kidman szettje számunkra kevésbé volt izgalmas, a "nyakkendőt" pedig egyáltalán nem értjük.

Sarah Hyland, Nicole Kidman Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a választása jön be jobban?

Street style szettek

Nemcsak mi imádjuk a hétköznapokon a farmert, kedvenc sztárjaink is ezt viselik legszívesebben egy laza szünnapon. Két kedvencünk a héten a nemrég új hajszínre váltó Emma Roberts és Heidi Klum, aki még kislányával is szinte összeöltözött.

Emma Roberts, Heidi Klum Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.