Gisele Bündchen dögös születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legkeresettebb modellje még ma is hihetetlenül dögös, de mindent meg is tesz azért, hogy megőrizze irigylésre méltó alakját. Már közelebb van a 40-hez, de még mindig rengeteg férfi vágyakozik utána.

Nem véletlenül lett modell Gisele Bündchen, ő ezt a pályafutást választotta. 13 évesen iratkozott be egy tanfolyamra, a következő évben pedig már versenyekre járt Gisele. 16 évesen költözött New Yorkba, hogy igazán beindíthassa karrierjét.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Nem is kellett olyan sokat várnia, 3 évvel később már címlaplány lett, 2000-ben pedig már ott volt a világ 100 legszexisebb nőjének listáján. Volt a Rolling Stone magazain címlapján, többek között szerepelt már az ELLE, az Allure, a Vogue, az Arena, a GQ, a Marie Claire és az Exquire magazinokban, valamint a Time, a Vanity Fair, a Forbes magazin, a Newsweek, és a Veja elején is. Olyan márkák reklámkampányának arca volt, mint a Christian Dior, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton vagy a Victoria's Secret.

Több éven keresztül ő volt a világ legjobban kereső szupermodellje,

aki ma 36 évesen is megállná a helyét a fiatal lányok között. Amellett, hogy akár 10 évet is letagadhatna, teste még mindig vadító!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.