Túltolták: minden idők 10 leghatalmasabb Photoshop-baklövése a címlapon

címlap Photoshop baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus magazinok címlapjait nagy gonddal állítják össze, mégis sokszor előfordul, hogy fatális hibát vétenek. Legtöbbször a képek utómunkáját viszik kicsit túlzásba, így a végeredmény sokszor nemcsak a természetellenes tökéletesség: előfordul néhány hiányzó végtag is.

Az hagyján, hogy az idősödő sztárok ráncait kisimítják, és az úszógumikat is eltüntetik az utómunkák során, de sokszor olyan dolgokat is levesznek a képről, aminek ott lenne a helye. A leggyakoribb hiba, hogy teljesen átalakítják a celebek arcát, a végeredmény pedig nem is hasonlít az eredeti vonásokra. Ennél azonban sokkal hatalmasabb baklövéseket is elkövetnek, ami a hétköznapi emberek számára is egyből feltűnik. Ki ne venne észre egy hiányzó lábat vagy egy abnormálisan kifacsart kezet? Nézd meg a Life.hu összeállítását a valaha volt legnagyobb címlapi melléfogásokról!

/1610/Minde2016107124447
Álomesküvő 2. rész - A gyűrű az összetartozás, az örök szerelem szimbólumahttp://www.life.hu/trend/20161004-alomeskuvo-masodik-resz-jegygyuruk-es-karikagyuruk.htmlA elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Már a halloweeni jelmezeteken gondolkodtok? Íme, egy szuper smink hozzá!http://www.life.hu/trend/20161004-halloweeni-smink-varady-polettol.htmlIgaz, még csak október eleje van, de az igazán lelkes halloweenfanok már most a jelmezeken agyalnak. Ha kellene egy jó smink is hozzá, próbáld ki Várady Polett tippjeit! Trend--Elképesztő titok szivárgott ki a kis György hercegről http://www.life.hu/trend/20161006-gyorgy-herceg-ezert-van-rajta-mindig-kisnadrag-a-csalad-nem-tagit-a-dolog-mellol.htmlMár biztosan nektek is feltűnt, hogy a kis trónörökös sosem visel hosszúnadrágot, csakis kizárlóag rövidet. Az ok roppant egyszerű. Trend--Cipőmánia az ókortól napjainkig - Avagy miért imádják a nők a lábbeliket?http://www.life.hu/trend/20161004-cipomania-az-okortol-napjainkig.htmlManapság a nőiesség egyik meghatározó alapdarabja a szép cipő. De honnan indult a cipőmánia, és miért alakult ki ez a divathóbort? Ideje visszatekinteni 10 ezer évvel ezelőttre! Trend--Dög: csipkés fehérneműben és csizmában pózol ÉNB Alexahttp://www.life.hu/trend/20161005-enb-alexa-es-baratnoje-flora-fehernemuben-es-csizmaban-pozolnak.htmlÉNB Alexa igazán vadító szerelést húzott, ráadásul nem egyedül! Barátnőjével, Flórával közösen pózolnak szexi fehérneműben. TrendOrigoAzta! Rihanna új frizuráját látnod kell!http://www.life.hu/trend/20161005-rihanna-enekesno-vadiuj-raszta-frizuraja.htmlRihanna aztán nem semmi: gondolt egyet, és stílust váltott, de még milyet! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.