Tóth Gabi fashion week frizura hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyetlen női mentorára nem jellemzőek az unalmas frizurák: Gabi szívesen váltogatja a haja színét és fazonját. Ezúttal is így tett, és meg kell hagyni, nagyon dögös ez az új stílus!

Tóth Gabi pár hete még sötétbarna hajat viselt, nemrég azonban szőkére váltott. Most egy kicsit frissebb árnyalatot és frufrut kapott az énekesnő: ezt Gabi meg is mutatta képmegosztó oldalán. Meg kell hagyni, jól áll neki ez a stílus, nagyon nőies, és persze roppant dögös.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

A kommentelők is így vannak ezzel: egytől egyig mindenki dicsérte a lány szőke fürtjeit és a frizura fazonját.

Gabi tavaly márciusban még egészen rövid, szőke hajat viselt, a hajszín azonban akkor nagyon megosztotta a rajongóit. Az énekesnő decemberben már hosszú, egészen sötétbarna loknikat hordott, nemrég azonban a szöszi tincsek mellett döntött. És milyen jól tette!

Hosszú legyen a haj, vagy rövid?

A rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleményük erről a nőknek? Nemrég itt boncolgattuk a témát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.