Elvis Presley plasztika sztárok Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley felesége, Priscilla évek óta a plasztika rabja, legutóbbi tévés megjelenése pedig már mindenkinél kiverte a biztosítékot. Ez nem is csoda, rémületesen fest a sztár!

Lorraine beszélgetős műsorában adott interjút Priscilla Presley a brit tévében, a külseje azonban olyan rémes volt, hogy a Twitteren azonnal beindultak a kommentelők: volt, aki szerint egy szörnyre hasonlít a popsztár felesége, mások szerint úgy fest, mint Frankeinstein. A színésznőről készült friss képeket itt megnézheted, de készülj fel a nagy csalódásra!

Forrás: AFP/Valerie Macon

Pedig Priscilla a Dallas című sorozatban még csoda szép volt, ám állításai szerint egy hozzá nem értő szakember elrontotta az arcát. A sztár most 71 éves, korábban már megmutattuk, hogy festett a műtétek előtt a színésznő.

Nem a színésznő az egyetlen, akinek tönkretette az életét és a külsejét a sok plasztikai beavatkozás: korábban összeszedtük, kik azok a sztárok, akik szintén hasonló sorsra jutottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.