Harry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknak

szépségápolás mese vagányság Sailer Moon Harry Potter smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy.

1. Harry Potter-es sminkpálcák

Ha egy igazán varázslatos sminket szeretnél magadnak, akkor nem használhatsz mást, mint Harry Potter-féle sminkpálcákat. A Storybook Cosmetics által piacra dobott termék már az előrendelés ideje alatt elfogyott, de reméljük, hamarosan megérkezik az újabb adag, hiszen kereslet biztosan lenne rá, ami nem is csoda, hiszen elég jó lett a kivitelezés.

Harry Potter-féle sminkpálcák Forrás: Instagram/storybookcosmetics

2. Sailer Moon és a lunáris prizma

Ha totálisan bezsongsz a "lunáris prizma" szavak hallatán, akkor teljesen egyértelmű, hogy egy Sailer Moon-os szemhéjpúder-palettára van szükséged. A Geek Chic Cosmetics által megálmodott paletta 12 csodás színt tartalmaz.

Sailer Moon-os szemhéjpúder-paletta Forrás: Instagram/geekchiccosmetics

3. A csillagflotta szerepe a szépségápolásban

Elképesztő, de a geekversenybe a legnagyobb márkák a beszálltak, az intergalaktikus Star Trek-kollekciót ugyanis a MAC hívta életre. Ezzel egyrészt azt ünnepelték, hogy újra a mozikba került a híres történet, másrészt a Star Trek elmúlt fél évszázada előtt tisztelegtek.

Star Trek kollekció a MAC által Forrás: Instagram/maccosmetics

4. A szempillaspirál visszavág?

Egy messzi-messzi galaxisból nyert ihletet egy másik híres márka, a Cover Girl is, ami a Star Wars legújabb része előtt tisztelegve, vagy inkább annak sikerére ráépítve hívta életre a Csillagok háborúja-kollekciót. A körömlakkoktól kezdve a szempillaspirálig sok minden megtalálható a palettán, ráadásul Yoda bölcsességei sem hiányoznak a csomagolásokról.

5. Pokémon

Ha kiskorodban Pokémon-kártyát gyűjtöttél, akkor ez az újdonság neked szól. A Shiro Cosmetics Pokémon-palettája elég menő lett, úgyhogy szívből ajánljuk. 9 különböző Pokémon által inspirált színt próbálhatsz ki.

A Shiro Cosmetics Pokémon-palettája Forrás: Instagram/shirocosmetics

6. Szívek szállodája

A Brija Cosmetics szemhéjpúder-palettája egy gyenge próbálkozásnak tűnik az újabb Szívek szállodája-őrület meglovagolására. Valójában csak annyit tettek, hogy a film főszereplőiről nevezték el a különböző színeket, amelyek külön-külön és teljes palettában is kaphatóak.

Szívek szállodája-szemhéjpúder Forrás: brijacosmetics.com
Tippek a tökéletes alapozó kiválasztásáhozhttp://www.life.hu/trend/20161116-tanacsok-az-alapozo-kivalasztasahoz.htmlMiért fontos az alapozó? Mert egységesíti a bőr színét, ami a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke. De mégis hogyan kell kiválasztani a megfelelőt? Fogadd meg Larion Oscar tanácsait! TrendThinkstockA ronda karácsonyi pulcsik ideje lejárt! Helyette itt vannak az öltönyökhttp://www.life.hu/trend/20161116-a-ronda-karacsonyi-oltonyok.htmlÉvek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök! Trend--Taylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20161115-gigi-hadid-modell-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlNéhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra? Trend--Férfi mellplasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menőhttp://www.life.hu/trend/20161111-ferfi-mellplasztika-noi-fenek-nagyobbitas-es-a-sajat-zsirral-toltes-a-meno-most-a-plasztikaban.htmlA divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt kinézet egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Trend--A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyihttp://www.life.hu/trend/20161114-a-szepseg-es-a-szornyeteg-es-az-a-bizonyos-sarga-estelyi.htmlA napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Trend--Álomesküvő 7. rész - A részletek vonzásában, avagy a sminktől a cipőig minden, ami eddig kimaradthttp://www.life.hu/trend/20161109-alomeskuvo-hetedik-resz-a-sminktol-a-cipoig-minden-ami-kimaradt.htmlAz elmúlt hét hétben egy igazi álomesküvő megvalósításához igyekeztünk inspirációt nyújtani nektek. Összesen 51 csodálatos magyar tervezőt, designert, kézművest, cukrászt, virágkötőt, egyszóval 51 alkotót ajánlottunk nektek, akik szívvel-lélekkel segítik az álom megvalósulását. Utolsó cikkünkben az apró részletekre koncentráltunk, amelyekkel összeáll a teljes kép. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.