Kylie Jenner után testvére, Kendall is feltöltette ajkait?

Forrás: Instagram/kingkylie -
fashion week Kendall Jenner Kylie Jenner ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók kiakadtak a Jenner-lányok képén, ami arról árulkodik, hogy bizony Kylie után Kendall is feltöltette ajkait. Szép kis példa ez a fiatal rajongóknak...

A 19 éves Kylie Jennernek jó ideje elég dúsak az ajkai, és hiába gyanúsították meg azzal, hogy bizony szépészeti beavatkozáson vett részt, a lány tagadott - egészen nyárig. Ekkor ugyanis elege lett, és beismerte, bizony túl messzire ment az ajakfeltöltéssel.

Kylie és Kendall Jenner Forrás: Instagram/kingkylie

A napokban azonban közösen szelfizett a két testvér, és a képen nem lehetett nem észrevenni, hogy bizony Kendall vékony ajkai lényegesen húsosabbak, dúsabbak lettek. A rajongók kiakadtak ezen, hiszen Kendall eddig szerencsére nem arról volt híres, hogy itt-ott megműttette magát.

A modell képére rengeteg komment érkezett, ám ekkor

Kylie volt az, aki azonnal megvédte nővérét: elmondta, hogy szó sincs beavatkozásról, ő volt az, aki ilyen jó kis ajkakat sminkelt nővérének - természetsen a saját márkája termékeivel.

Ügyes üzleti húzás volt ez, csajok!

Pattanásos a bőröd? Így tüntesd el őket egyszerűen!http://www.life.hu/trend/20161123-szepsegapolasi-es-sminktippek-pattanasos-borueknek.htmlNemtől, kortól függetlenül a pattanások kialakulásának hátterében ugyanazok az okok állhatnak: gyulladás, hormoningadozás, a faggyúmirigyek túlműködése, azaz a túl sok zsír termelés, eltömődött pórusok, túl sok elhalt hámsejt a bőrfelületen, allergia, túlérzékenység bizonyos összetevőkre, élelmiszerekre, esetleg gyógyszerre. De minden esetben van megoldás! TrendThinkstockForró naptárfotók készültek egy női rögbi csapatrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-naptarfotok-eladasaval-tamogatjak-a-rakos-betegeket.htmlJótékony célból álltak kamerák elé az egyetemista lányok. Trend--Chrissy Teigen hatalmasat villantott az American Music Awards díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20161121-chrissy-teigen-modell-hatalmasat-villantott-az-american-music-awards-dijatadon.htmlChrissy Teigen egy igen izgalmas ruhát választott az American Music Awards díjátadóra, és kizárt dolog, hogy nem tudta előre: ebből bizony villantás lesz, nem is akármilyen. Trend--Vajna Timi szerint nem egyformák a Miss Universe versenyzőihttp://www.life.hu/trend/20161121-vajna-timi-szerint-nem-egyformak-a-miss-universe-versenyzo-kulonbozo-karakterek.htmlVajna Timi szerint nem igaz, hogy minden lány egyforma. Külöböző karakterekről van szó, csak az egyensmink és az egyenhaj miatt a nézőknek nehéz őket megkülönbözteni. Bódizs Veronikára nagyon büszke, hiszen mindent megnyert, a közönség is őt találta a legszebbnek. Timi szerint a többiek minden bozonnyal utálják. TrendOrigoEzért jelentkezett a versenyre a Miss Universe nyertese, Bódizs Veronikahttp://www.life.hu/trend/20161121-arva-gyerekeken-segitene-a-miss-universe-hungary-nyertese-bodizs-veronika.htmlA 2016-os Miss Universe Hungary királynője Bódizs Veronika lett, aki pénzügyi szakon tanul, és az a célja többek között, hogy segítsen az árva gyerekeken. Megkérdeztük tőle, milyen érzés, hogy korona került a fejére, és mit szeretne elérni kiálynőségének ideje alatt. Trend--Újabb villantáskirálynőt avathatunk - Ruhamustra az American Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-stilusmustra-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlAz unalmastól a sikkesen át a brutális villantásig mindenféle stílus jelent volt a vasárnap esti American Music Awards vörös szőnyegén. Nézzük is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.