Kim Kardashian átverte a követőit - Nem is tökéletes a feneke!

átverés Kim Kardashian fenék felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez azért nem semmi! A sztáranyuka nevét két dolog miatt nem felejtük el: egyrészt mert Kanye West párja, másrészt a tökéletesen kör alakú, rajzolt feneke miatt. Ám most kiderült, hogy a popóideál csak illúzió!

Friss fotók kerültek napvilágra Kim Kardashian legendás hátsójáról. A korrekciók nélkül nyilvánosságra hozott képeken azonban korántsem az a makulátlan tökély tárul az emberek szeme elé, amihez eddig hozzászoktak.

A valóságban nem pont így fest a sztár hátsója Forrás: giphy

Kim popója egészen konkrétan

hemzseg a narancsbőrtől,

amivel nincs is semmi baj, hiszen egyikőnk sem tökéletes, de a Kardashian família szexi sztárja mindig is a hátsójával vett le mindenkit a lábáról.

Nem is kevés pénzt költött arra, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt a követői elvárják tőle, de most az is kiderült, hogy retusálás nélkül semmivel sem fest jobban, mint bármelyik átlagos nő Budapest utcáin.

A sztárról készült friss fotókat itt tudod megtekinteni.

Felhívás! Keressük Kim Kardashian hasonmását

A mai nappal meghirdetjük A Nagy Kim Kardashian hasonmásversenyt! Ha te is hasonlítasz az örmény származású amerikai televíziós személyiségre, aki darázsderekáról, hatalmas tomporáról és szuperszexi dekoltázsáról vált híressé, és akit néhány évvel ezelőtt a világ legszebb fenekű nőjének választottak, ne habozz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.