Az elmúlt évek leghíresebb hónaljszőrei Hollywoodból

Hollywood hónaljszőr szőr celeb hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár az elmúlt években a trend az abszolút szőrtelenség irányába haladt, egy-egy celeb mindig előállt a természetesség vágyával, vagy éppen csak meg akart botránkoztatni az itt-ott megjelenő szőrpamacsával. Ezúttal az elmúlt évek legnagyobb hónaljkutya-villantóit szedtük össze!

Anya-lánya szőrmánia

Madonnát fiatalabb korában is lehetett szőrös hónaljjal látni, hiszen akkor még senki nem foglalkozott ilyen szinten a szőrtelenítéssel. Manapság viszont botránykeltés céljából növeszti meg néha a szőrzetét, és az alma nem esett messze a fájától: lánya, Lourdes is egyre többször bojkottálja a borotvát.

Madonna után a lánya, Lourdes is egyre többször bojkottálja a borotvát Forrás: Northfoto, Instagram/Madonna

Tesószőrzet

A színésztesók, Jemima és Lola Kirke is kiálltak amellett, hogy egy nő nem a sima hónaljától lesz igazi nő. Jemima még 2015-ben, Lola pedig az idei Golden Globe-gálán villantott természetes hónaljbájakat.

Jemima és Lola Kirke is kiálltak amellett, hogy egy nő nem a sima hónaljától lesz igazi nő Forrás: AFP, Northfoto

A rózsaszín pamacs

2015-ben minden Miley Cyrusról szólt. Nem volt nála botrányosabb jelenség: gondoljunk csak az MTV VMA-n bemutatott öltözékeire. Ebben az évben többször is kiakasztotta rajongóit, rózsaszín hónaljszőre különösen sokkolta a nagyérdeműt.

Miley Cyrus egyebek között a hónaljszőre befestésével került a figyelem középpontjába Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Villantások az elmúlt évtizedekből

Julia Roberts 1999-ben, a Sztárom a párom premierjén villantott hónaljszőrt, de Drew Barrymore, Britney Spears, Tyra Banks, sőt még Beyoncé is lépett már nagyközönség elé hónaljkutyával.

A bundás

A legdúsabb szőrzetet Michelle Rodriguez villantotta 2016 elején. A Lost és a Halálos iramban bájos színésznője hónapokig növesztette kutyusát a hónaljában, talán ő volt az a sztár, aki a legtovább bírta, és a legnehezebben vált meg aztán tőle. De hiába, a filmvásznon azért mégsem mutatott volna annyira jól a kis bundás.

Michelle Rodriguez hónapokig növeszthette a hónaljszőrét Forrás: Northfoto

A művészi megfogalmazás

Lady Gaga még 2011-ben mutatta be a női szőrzet egy művészi megfogalmazását. Habár ez nem igazi szőr volt, azért látványos megjelenést adott a színésznőnek, aki imádja a színpadi felhajtást.

Lady Gaga 2011-ben mutatta be a női szőrzet egy művészi megfogalmazását Forrás: Northfoto

Hónaljszépségversenyt rendeztek szőrös lányoknak

Gondoltad volna? Az ázsiai férfiak kifejezetten szeretik a nemi szőrzetet, persze, csak ha igényesen ápolják. Sőt, még szépségversenyt is rendeznek a szőrös lányoknak. Fotókért kattints!

A lázadó celebgyerek szindróma

Bruce Willis és Demi Moore lázadó gyereke, Scout minden női testrészért kiáll a nagyközönség előtt. A természetes szőrzet mellett a szabad mellbimbókért is tüntetett korábban.

Scout Willis is a természetes szőrzet híve Forrás: Northfoto, Instagram/Scout Willis

Melyik jön be legjobban?

Audrey Hepburn 7 mondata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170426-audrey-hepburn-7-idezete-a-szepsegrol.htmlA bájos színésznő ma ünnepelné 98. születésnapját. Audrey Hepburn életét sokan tündérmesének gondolták, de a filmbéli csillogás a mindennapjaiban nem volt általános. Ennek ellenére Audrey a kikezdhetetlen stílusérzék, de a belső szépség és a segítőkészség példaképe is, akinek megfontolandóak a szavai. TrendOrigoMennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Így lesz tartós és csókálló a rúzsod - Tippekhttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-lesz-tartos-es-csokallo-a-ruzsod-tippek.htmlKi ne szeretne egész nap biztosan tartó piros ajkat, amivel akár még csókot is nyomhat kedvese szájára? Magyarország leghíresebb sminkmestere, Larion Oscar most elárulja a rúzsfixálás fortélyait! TrendOrigoExtrém és sokkoló szerelések Amerika legzúzósabb fesztiváljárólhttp://www.life.hu/trend/20170424-extrem-es-sokkolo-szerelesek-amerika-legdurvabb-fesztivaljarol-a-coachellarol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválján az elmúlt két hétvégén több százezer ember fordult meg. A celebek kedvenc partisorozata a legőrültebb arcokat vonzza. A fesztiválokon már-már klasszikusnak számító hippis outfitek helyett most az őrültebb kreációkat mutatjuk meg! Trend--Így sminkelj, ha szeretnél éveket fiatalodnihttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-sminkelj-ha-szeretnel-eveket-fiatalodni.htmlKi ne szeretne még vonzóbb és fiatalosabb kinézetet? Ha te is így vagy ezzel, akkor kerüld például a túl sok és túl harsány sminket. Egy jól megválasztott smink lehetőség egyéniségünk hangsúlyozására, az önkifejezésre és nem utolsósorban az önbizalom növelésére. Íme, Larion Oscar fiatalító sminktippjei! Trend--Heti trendjelentés: a világ legcsúnyább nője csipkében tündökölthttp://www.life.hu/trend/20170428-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lizzie-velasquez-blake-lively-ashley-graham.htmlA héten csodálatos ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen, habár Blake Lively nyomába senki se érhetett. Máris mutatjuk a részleteket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.