Halászháló takarja Vajna Timi idomait: Fotó!

Vajna Timi fotó szexi félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ettől a fotótól forrósodott fel Vajna Timi közösségi oldala: halászhálóval takarta el a formás idomait. 

A szexi üzletasszony jobbál jobb képekkel örvendezteti meg a követőit Amerikából. Nemrég rendőrszerkóba bújva borzolta a kedélyeket, de mutatott tengerparti erotikus felvételt is.

Ezúttal szintén egy vízparti fotót tett közzé az Instagram oldalán, ám ezúttal még az előzőnél is merészebb változatban:

halászhálóval takargatja a melleit.

Every day is a special day photo by @marcosmellocavallaria #vibes #beach #spirit #mood #monday #maldives #bikini #vacation

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A követői természetesen teljesen lázba jöttek a poszt láttán, egy óra alatt többszáz kedvelést kapott. Az elismerő hozzászólások is szépen gyarapodni kezdtek, ami nem meglepő, hiszen Timi valóban elképesztően dögös.

Vajna Timi szakmát vált

Úgy tűnik Andy Vajna felesége komoly elképzelésekkel vágott neki az amerikai életének, hiszen máris egy iskola felé vette az irányt, ahol egy új hivatást fog megtanulni. Vajon sikeres lesz benne?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.