Amber Rose a nemi szervével üzen: Fotók!

modell Amber Rose nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen kihívást indított a közösségi oldalán Amber Rose: különféle tárgyakkal eltakarva mutogatja a nemi szervét. De mi a célja ezzel a furcsa szokással?

#AmberRoseChallenge néven indította útjára a különleges kihívását a szexi modell. A 33 éves sztár közösségi oldalán beszámolt arról is, hogy bizony nem ok nélkül próbálja még inkább felhívni magára a figyelmet:

A feminizmus nevében szólalt fel, illetve amellett, hogy ne társadalmi normáknak megfelelve alakítsuk a megjelenésünket.

Véleménye szerint mindenkinek joga van úgy kinézni, ahogy jól érzi magát. Függetlenül attól, hogy ez megszokott-e vagy sem. Senki nem szólhat bele abba, hogy milyen ruhákat öltünk magunkra, ahogy abba sem, hogy mikor és hol szőrtelenítjük a testünket.

Íme a lány, aki egy éve nem szőrtelenít: Fotók!

Morgan Mikenas egy évvel ezelőtt határozta el, hogy többé nem szőrtelenít. Egyesek undorítónak tartják emiatt, mások pedig azt gondolják, hogy felszabadító lehet így élni: Fotók!

Gömbölyű fenékkel nyaral Varga Viktor: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170611-gombolyu-feneket-mutatott-varga-viktor.htmlVarga Viktor egy igazán különleges fotóval kápráztatta el a követőit: nem akartunk hinni a szemünknek.TrendOrigoÍgy néz ki Kimi Raikkönen felesége smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20170611-kimi-raikkonen-felesege-smink-nelkul.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Minttu Raikönnen nemrég életet adott második gyermekének. A sztármama testén persze egyáltalán nem látszik, hogy nemrég szült, bámulatos alakját pár héttel a szülés után közzé is tette. Most pedig sminknélküli fotót is posztolt. TrendOrigoÍgy néz ki Kimi Raikkönen felesége smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20170611-kimi-raikkonen-felesege-smink-nelkul.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Minttu Raikönnen nemrég életet adott második gyermekének. A sztármama testén persze egyáltalán nem látszik, hogy nemrég szült, bámulatos alakját pár héttel a szülés után közzé is tette. Most pedig sminknélküli fotót is posztolt. TrendOrigoDobó Kata új hajszínre váltott?http://www.life.hu/trend/20170611-dobo-kata-uj-hajszinre-valtott.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint hajszínt váltott a magyar színésznő.TrendOrigoMagyar tervező ruháját viselte a világhírű énekesnő - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170609-heti-trendjelentes-szerepel-benne-carrie-underwood-nicole-kidman-diane-keaton.htmlA hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! TrendAFPNem egészséges a tanga viselésehttp://www.life.hu/trend/20170610-nem-egeszseges-a-tanga-viselese-fertozesveszelyekkel-jar.htmlKevés olyan megosztó ruhadarab van mint a tanga. A nők egy része alig várja már, hogy kimenjen a divatból: ők szexinek de kényelmetlennek tartják. Mások szerint a legpraktikusabb viselet, de vannak, akik akkor sem húznák magukra, ha fegyvert szegeznének a halántékukhoz. Nos, a falatnyi bugyi esztétkai mibenléte ízlés dolga, ám az, hogy egészségileg mit okozhat, ha ezt részesíted előnyben, azok tények. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.