Bódi Sylvi iszonyatosan szexi: Fotó!

szexi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi friss posztja szabályosan felrobbantotta az internetet. A fotóját nézegetve ez nem is meglepő. 

Bódi Sylvi nemrég egy videót tett közzé az oldalán, amelyben elővette a régi, elegáns, szupermodell énjét. A mostanában smink nélkül mutatkozó sztár a különleges alkalomra dívai make up-ot viselt, a haját óriási konttyá formálta, és egy királykék estélyiben hasított a rakparton.

Ezt követően most ismét váltott, és visszaváltozott trópusi amazonná. Hosszú fürtjeit szabadjára engedte, megszabadult az élénk színektől, és mindössze egy aprócska bikinit hagyott magán. A kép meg is tette a hatását.

A felvétel pár óra alatt 1500 kedvelést kapott, és olyan hozzászólásokat, amitől mindenki elpirulna. Egyszerűen imádják Sylvi természetes megjelenését.

Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!

A szexi sztár a rajongói oldalán mesélte el, hogy autóbalesetet okozott Budapesten. Sylvi az araszoló kocsisorok között hajtott el a Vespájával, ám az egyik sofőr tekintete annyira elkalandozott a modell láttán, hogy belehajtott az előtte guruló gépjárműbe. Olvass tovább itt...

Így kell kifigurázni egy fitneszbloggert: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170818-kifigurazta-fitneszblogger-feleseget-a-ferj.htmlEdward Lane-nek tele lett a hócipője azzal, hogy ő csak egy Instagram-férj. És azzal is, hogy mindenki a felesége hülye képeit lájkolgatja. TrendOrigoMegmutatta magát meztelenül is Winnie Harlow: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170818-igy-nez-ki-meztelenul-winnie-harlow-vitiligos-modell.htmlDöbbenetes fotó került napvilágra Winnie Harlowról. A szexi szépség egyáltalán nem szégyelli a külsejét, sőt! TrendOrigoÉlvezd ki a nyár utolsó napjait: romantikus smink napsütötte napokrahttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-keszul-a-romantikus-nyari-smink.htmlA meghitt pillanatokhoz legyél hamvasan ártatlan ezzel a könnyen elkészíthető érzéki sminkkel. Részesítsd előnyben a halvány rózsás árnyalatokat egy kis csavarral megfűszerezve. Élvezd ki a nyár utolsó napjait! TrendThinkstockA legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--Mackónadrágban pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170818-mackonadragban-pozol-sarka-kata-kovetoi-beszoltak.htmlVéget ért Sarka Kata luxusnyaralása, a minap ugyanis már a Szent István bazilika előtt pózolt és fel is töltötte a fotót az Instagramjára. A kézmozdulatából akár arra is lehet következtetni, hogy a Loved (szeretve) feliratú mackónadrág jellegű naciját akarta megmutatni a nagyközönségnek. TrendOrigoFehérnemű nélkül lépett a vörös szőnyegre Mel B: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170817-nem-viselt-fehernemut-mel-b.htmlMi ez a szerelés a híres énekesnőn? Ez több, mint borzalmas. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.