fashion week csillogás nyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy elnézzük, lassan minden testrészre kitalálnak valami új őrületet, amivel lehet hülyíteni a fiatal lányokat. Íme a legújabb ötlet: csinálj magadnak csillámnyelveket.

Volt itt már minden, cicitől kezdve a fenéken át egészen a mellkasig és a körmökig. Kezdve azzal, hogy egy műkörmös pasi kitalálta a jeges és tüzes körmöket, egy körömépítő lány pedig a vaginává varázsolt körmöket. Ez már azért önmagában sem rossz...

Aztán jött a szelfi után a belfie, aminek az a lényege, hogy az üvegfalú medencéhez nyomott fenekedről készíts képeket, és töltsd fel a netre. Nem is beszélve a cicis kihívásokról: készíts magadnak szívcicit, vagy viselj te is ciciablakos fürdőruhát.

Most pedig azok után, hogy a fesztiválokon minden második lány csillámmintás arccal rohangált, ma már akár a nyelved is lehet csillogós. Micsoda szerencse, mi lenne ha nem lehetne?

A dolog egyébként egy Jacinta Vukovic nevű sminkmesterhez fűződik, aki először véletlenül ejtett csillámport a nyelvére, és ekkor tűnt fel neki, hogy ez valójában egy korszakalkotó ötlet - írta meg az Independent.

Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékig

A trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.