Csobot Adél bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél sosem tartozott a kerekded sztárok közé, ám alig pár hónappal a szülés után észre sem vehető rajta, hogy egy édes kisfiú anyukája. Így strandolt nyaralásán...

Egy kis nyaralás a szülőknek is jár - így gondolta ezt Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél is, akik barátaikkal az Adriát választották pihenés gyanánt. A tegnerpartról pedig a sztármami szexi fotót is posztolt, ahol jól látható, hogy az alig valamicskét takaró sárga fürdőruhában is tökéletesen néz ki. Úgy tűnik, Adél nyert a genetikai lottón, mert bár sosem volt nagydarab, a szülés után mégsem látszik rajta, hogya életet adott egy ksifiúnak. Ugyanaz a törékeny lány maradt, aki a váradóssága előtt volt.

Csobot Adél szexi fürdőruhában nyaral Forrás: Instagram/ Csobot Adél

Friss! Istenes Bence megkérte Csobot Adél kezét?

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata megérett arra, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés!

Tóth Vera álomlábakat villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-toth-vera-megmutatta-tokeletes-virgacsait.htmlTóth Vera már jó ideje karcsúra fogyott, ez már önmagában nem is hír vele kapcsolatban. Ám a szexi énekesnő továbbra is tökéletesíti testét, amire folyamatosan bizonyítékokat kapunk. Íme egy újabb észbontó fotó!TrendOrigoIszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-iszak-eszti-fehernemus-fotot-villantott.htmlIszak Eszti a visszafogottabb sztárok sorát erősítette egészen eddig... ezúttal azonban durván szexis fehérneműs fotót osztott meg magáról.TrendOrigoTücsi megvillantotta melleit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170820-foton-tucsi-oriasi-mellei.htmlSokféle helyzetben láthattunk már fotót Tücsiről. Ám ezúttal azt is megmutatta, mi rejtőzik a ruhája allatt.TrendOrigoTóth Vera dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170819-toth-vera-dekoltazsa.htmlTóth Vera gyönyörű lett, ezt bátran kijelenthetjük. A férfiak örömére pedig egyre többet mutat magából. Ezúttal szexi dekoltázst villantott. Trend--Palvin Barbi apró bikiniben pózolt - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170814-palvin-barbi-aprocska-bikiniben-mutatta-meg-magat-foto.htmlPalvin Barbi csodaszép és ezt nem is fél megmutatni. Ezúttal durván szexi fotót mutaott magáról.Trend--Liptai Claudia megmutatta lábait- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-liptai-claudia-miniben-szexizett.htmlLiptai Claudia nyaral és ezt nem is fél megmutatni. Legutóbbi fotója minden képzeletet felülmúlt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.