miniszoknya Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera napról napra egyre jobban néz ki: legalábbis a friss fotója alapján úgy tűnik. 

Nemrég még a Szigeten rázta a popsiját Tóth Vera. Nem meglepő módon arra a napra váltott jegyet, amikor élőben lehetett hallani Pinket. Vera pedig nem csak hallgatta, hanem hatalmasat bulizott egy falatnyi csipkenaciban. Az erről készült videót is imádták az Instáján.

Ám mostmár elég hűvös van ahhoz, hogy meztelen combokat villantsunk. Az énekesnő is harisnyát és szoknyát húzott, ami jó döntésnek bizonyult. Az elegáns, mégis szexi viselet ismét több, mint ezer kedvelést szerzett Vera közösségi oldalán.

Mindjárt színpadon vagyunk:-)

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Elképesztő szelfit lőtt Tóth Vera

Úton a Szigetre lőtt magáról egy fotót Tóth Vera, amelyen szinte nem is lehet ráismerni. Rajongói ezúttal nem csak az énekesnőtől, de menő napszemüvegétől is elaléltak. Vera elárulta, nagyon szereti ezt a kiegészítőt, ezért vigyáz is rá nagyon: Fotó!

Heti trendjelentés: Matt Damon feleségének tökéletes a dekoltázsahttp://www.life.hu/trend/20170901-heti-trendjelentes-szerepel-benne-matt-damon-luciana-barroso-amanda-seyfried.htmlA hét az MTV VMA díjátadóval indult, majd szerdán kezdetét vette a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A szeptember 9-ig tartó fesztivál még rengeteg filmbemutatót tartogat, így biztosan nem fogunk unatkozni a következő héten sem. Most pedig mutatjuk az első napok legemlékezetesebb ruháit! TrendOrigoÍgy fest smink nélkül Chrissy Teigen: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-igy-nez-ki-smink-nelkul-chrissy-teigen.htmlNem mindennapi fotó került napvilágra a szexi sztárról. Kiderült hogy néz ki smink nélkül Chrissy Teigen. Trend--Túltolta a kontúroztatást Kim Kardashian: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-kim-kardashian-a-laba-kozott-konturoztat.htmlA sminkelés világában a kontúrozás egy teljesen átlagos, hétköznapi dolog. De úgy tűnik Kim Kardashian ezt is újra értelmezte. Trend--Falatnyi bikiniben pózol Lola: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170902-falatnyi-bikiniben-pozol-lola-mallorcan.htmlFestői környezetben tölti a napjait Lola. TrendOrigoMary-Kate Olsen teljesen megváltozott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-mary-kate-olsen-felismerhetetlen.htmlAz Olsen ikrekre mindenki emlékszik, hiszen a két - szinte teljesen egyforma - kislány számos filmes produkcióban villantotta meg a színészi tehetségét. A tesók azonban ma már nem hasonlítanak egymásra, sőt Mary-Kate önmagára sem. TrendOrigoYazmin Fox sikeres modell, pedig nagyon dundi: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-yazmin-fox-a-sulya-ellenere-lett-sikeres-modell.htmlA 36 éves Yazmin sosem gondolta, hogy egyszer modell lesz belőle. Pedig mostmár elképesztően sok követője van. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.