Ilyen dögös szerelésben jár egyetemre Rubint Rella: Fotó!

fotó iskolakezdés Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella igazán szexi szerkóban jár iskolába. Ezt most megmutatta a követőinek is: Fotó! 

Rubint Rékáék családjában úgy tűnik a szépség genetikusan kódolt. Ugyanis nem csak a sztáranyuka, hanem az unokahúga is fantasztikus megjelenéssel lett megáldva. Persze Rella is sokat tesz a bomba külsőért, ő is folyamatosan edz és odafigyel a helyes táplálkozásra.

Az eredmény pedig magáért beszél: láthattuk már bikiniben szexizni egy úszógumin, és egy szál tangában is megmutatta már a formás fenekét. Most pedig megmutatta a hétköznapi outfitjét, amiben iskolába is szívesen jár.

A fotó több, mint 3500 kedvelést kapott, és elismerő kommentek is érkeztek. Úgy tűnik a fiatal szépséget több, és kevesebb ruhában is imádják a rajongói.

Rubint Réka és lánya, Lara elképesztően hasonlítanak egymásra

Réka fotókat posztolt a közösségi oldalára: az egyiken ő maga, a másikon a lánya, Lara látható. És a fotókat nézegetve egyszerűen megdöbbentő, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

Ezekkel a színekkel kísérletezz 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170913-ezekkel-a-szinekkel-kiserletezz-2017-oszen.htmlNagyon izgalmas az új szezon, az ősz legszebb színei kerülnek elő. Játssz az érzékekkel és kísérletezz az új színekkel! TrendThinkstockÍgy fest Rába Tímea kamaszlánya, a gyönyörű Ninahttp://www.life.hu/trend/20170914-igy-fest-raba-timea-kamaszlanya-a-gyonyoru-nina.htmlLánya, Nina szülinapja alkalmából Rába Timi képeket posztolt Facebook oldalára. A kamaszlány örökölte anyja szépségét, a képeken csak úgy ragyog, ráadásul már modellmunkái is voltak. Trend--Lionel Messi új tetkója intim és romantikus: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170913-lionel-messi-uj-tetovalast-keszitett.htmlA szexi focista igazán különleges helyre csináltatott tetoválást nemrég. Trend--Sophia Vegas német tévésztár 4 bordáját is eltávolíttatta - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-sophia-vega-nemet-tevesztar-4-bordajat-is-eltavolittatta.htmlSophia Vegas német tévésztár nem volt megelégedve magával, ezért vetette ki 4 bordáját is: most borzalmasan, természetellenesen vékony dereka lett! TrendOrigoBorzalmas körömtrend: csüngők és biztosítótűk díszítik a karmokat - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-koromtrend-csungok-es-biztositotuk-diszitik-a-karmokat.htmlA New York-i divathéten nemcsak a ruhákra kell figyelni, hanem a sminkekre és a körmökre is, a legújabb trend azonban sokkoló: ilyen karmokkal meg sem lehet mozdulni! Trend--Pénisz alakú frizurával mutatkozott Goran Pandev: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170912-goran-pandev-penisz-alaku-frizuraval-jarkal.htmlA macedón származású sportoló ezúttal nem a sportteljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.