Baukó Éva feneke felrobbantotta a netet: fotó

fotó szexi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva az időjárással együtt őszies stílusra váltott, ám ez semmit sem változtat a szépség erotikus kisugárzásán. Még akkor sem, ha jóval több rajta a textil, mint nyáron. 

Számtalan fürdőruhás fotót láthattunk a nyáron Baukó Éváról, aki rengeteg munkával érte el a mostani, kifogástalan külsejét. A Való Világ egykori sztárja lemondott az alkoholról, az egészségtelen életmódról, és cserébe jól megválogatott ételeket fogyaszt, valamint rendszeresen edz.

Ez pedig meg is látszik rajta. Nem csoda, hogy büszke magára, hiszen jelentősen megváltozott a kisugárzása is, éppen ezért az sem véletlen, hogy idén talált rá Évára a szerelem.

Most pedig újabb fotóval örvendeztette meg a követőit, ám ezúttal egy visszafogott, őszies szettben szexizik. A vastagabb ruhaborítás ellenére látjuk a gömbölyödő idomat, így nem meglepő, hogy kétezer lájkot és többtucat kedvelést is kapott.

Óriási cickókkal búcsúztatja a nyarat Baukó Éva

Baukó Éva fotója a leghűvösebb őszi napot is felforrósítja: a kavicsok közt, a méreténél egy-két számmal kisebb bikiniben, pucsítva pózol. A celeb az Instagramon osztotta meg követőivel a felvételt, a férfiak pedig nem győzték dícsérni Éva idomait. Fotó!

Férfi létére magassarkúban jár John Benge: fotók! http://www.life.hu/trend/20171005-john-benge-imad-magassarkuban-jarni.htmlEddig azt hittük, hogy a férfiakat nem a magassarkú cipő, hanem a női lábak kecses megjelenése vonzza a férfiakat. Lehet, hogy tévedtünk? TrendOrigoMihalik Enikő együtt meztelenkedik barátnőjével: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171005-mihalik-eniko-egyutt-meztelenkedik-baratnojevel.htmlGyönyörű, égszínkék tengerben fürdik Mihalik Enikő, ráadásul pucéran és nem is egyedül: ennél jobb képet közzé sem tehetett volna a modell. TrendOrigoTóth Vera megmutatta magát bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171005-toth-vera-megmutatta-magat-bikiniben-foto.htmlTóth Vera bikinire vetkőzött és milyen jól tette.... TrendOrigoTüzes vörössel és talpig farmerrel hódít az őszhttp://www.life.hu/trend/20171004-trendszinek-2018-osz.htmlA nyirkos, hideg napok ellen kiváló gyógyír, ha felfrissíted és megtöltöd új színekkel és mintákkal az őszi ruhatárad. Egy mélyvörös bokacsizmában, puha bársonyruhában vagy tetőtől talpig farmerben máris vidámabban suhansz majd a városban egy esős, szürke napon. A fashiondays.hu stylistjai elárulják, milyen vadiúj színek, minták és anyagok uralják a szezont. TrendOrigoFerde frizura, a hajvágás új trendje: videó http://www.life.hu/trend/20171004-ez-a-frizura-a-legujabb-hajvagasi-divat.htmlKülönleges fodrászvideó került fel nemrég a netre, és már el is kezdte az internetes térhódítását. TrendOrigoTracy Kiss a szeméremajkaiból csinált nyakláncot: videó http://www.life.hu/trend/20171004-szemeremajkaibol-csinalt-nyaklancot-tracy-kiss.htmlHihetetlen döntésre szánta el magát a fiatal anya: plasztikáztatni kellett a szeméremajkait, de ő nem akart tőlük teljesen megválni, ezért nyakláncként viseli őket tovább. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.