Minden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kell

kollekció smink Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak.

A debütáló sminkkollekció egyedülállóan fókuszált a világ összes bőrtónusára: 40 árnyalatban kapható a Soft-focus légiesen könnyű, folyékony, matt hatású alapozója. A tökéletes használathoz megjelentek ecsetek és alapozószivacsok is a kollekció részeként. A tökéletes fixálásra egy transzparens, univerzális kompakt púder került a kollekcióba, és még az átfénylő arcra is gondolt a blattoló púderes papírlapokkal.

A debütáló sminkkollekció egyedülállóan fókuszált a világ összes bőrtónusára: 40 árnyalatban kapható a Soft-focus légiesen könnyű, folyékony, matt hatású alapozója Forrás: Instagram/fentybeauty, fentybeauty.com

A szem kiemelésére mindössze négy darab, kétrészes szemhéjpúderszett látott napvilágot, amit lehet nedvesen és szárazon is használni. A gyönyörű árnyalatok elsősorban a kreol napbarnított bőrre és persze a saját bőrszínére fókuszálnak.

A szem kiemelésére mindössze négy darab, kétrészes szemhéjpúder szett látott napvilágot Forrás: Instagram/fentybeauty

Viszont a kollekcióban van két ultrafényes, szikrázóan izgalmas highlighter, ezüst és arany ragyogással: káprázatosak. A nemzetközi trend a krémes textúrákra fókuszál, így nem meglepő, hogy Riri is megalkotta a saját verzióját, a Match Stixet. Nem aprózta el itt sem a választás szabadságát, húsz árnyalatot álmodott meg, amik tökéletesek minden bőrtípusnak az arckontúrozáshoz és az arc bronzosítására.

A kollekció része két ultrafényes, szikrázóan izgalmas highlighter, ezüst és arany ragyogással Forrás: Instagram/fentybeauty

Tíz extra univerzális Shimmer Match Stix pedig highlighterként, arcpirosítóként, valamint rúzsként is használható. A debütáló kollekcióban egyetlenegy, Gloss Bomb fantázianevű szájfény jelent meg, ami tökéletesen hidratálja az ajkakat, és persze csillogóan természetes. Az egész kollekció zseniálisan átgondolt, és a csomagolása is pazar.

Az egész kollekció zseniálisan átgondolt, és a csomagolása is pazar Forrás: Instagram/fentybeauty

Hamarosan érkezik 12 új termékkel az ünnepi kollekció, ami a The Galaxy Collection nevet viseli, nem véletlenül. Négy szédítően izgalmas új rúzsárnyalat, valamint négy holografikusan csillogó, irizáló szájfény, két színes tus, egy új szemhéjárnyékoló ecset, végezetül pedig, ünnepi ráadásként egy tizennégy színből álló, csillogó szemhéjpúder-paletta kerül piacra. Nincs okunk panaszra, ezt is jól időzítette!

Hamarosan érkezik 12 új termékkel az ünnepi kollekció, ami a The Galaxy Collection nevet viseli Forrás: Instagram/fentybeauty

Rihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!


Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna.

5 kozmetikum, amit ki kell próbálnod idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20171009-5-szepsegapolasi-termek-amit-ki-kell-probalnod-iden-osszel.htmlNem lehet okunk panaszra, megannyi újdonság érkezett, amit érdemes kipróbálnod idén ősszel. Íme, az öt kedvenc must have kozmetikum, amitől ellenállhatatlan leszel. Trend--Dobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoA 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/trend/20171005-forro-fotok-a-24-eves-palvin-barbirol.htmlMíg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Trend--20 éve gyilkolták meg Gianni Versacét - Így emlékeztek rá!http://www.life.hu/trend/20170927-20-eve-gyilkoltak-meg-gianni-versacet-igy-emlekeztek-ra.html20 évvel ezelőtt történt, 1997. július 15-én, hogy meggyilkolták az akkor legsikeresebb és imádott divattervezőt, Gianni Versacét. Halálának okáról ma is rengeteg teória él, ami viszont biztos, hogy a kivételes tehetségű, sajátos szemléletmóddal megáldott legenda elvesztése nagy tragédia volt. Két évtized múltán, a milánói divathéten az egész szakma előtte tisztelgett. Trend--5 alkalom, amikor óriásit villantott a 21 éves Bella Hadid (18+)http://www.life.hu/trend/20171005-a-21-eves-bella-hadid-legnagyobb-villantasai.htmlBella Hadid ma ünnepli 21. születésnapját. Fiatal kora ellenére sokat látott modellről van szó: a Lyme-kór miatt feladta olimpiai álmait, majd teljes erőbedobással a modellszakmára koncentrált, és hamar be is érte a népszerűségben nővérét, Gigi Hadidot. Nemcsak azért, mert fantasztikus a kifutón és a divatfotókon, hanem azért is, mert időről időre villant egy nagyot. Mutatjuk is a top 5 legemlékezetesebb villantását! TrendOrigoMinden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.