Tűzforró dekoltázst mutatott Baukó Éva: fotó

fotó szexi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva tudja, mitől döglik a légy és ezt nem is fél megmutatni.

Baukó Éva az utóbbi időben teljesen megváltozott. Régi énjéhez képest olyan, mintha teljesen kicserélték volna: felhagyott az egészségtelen életmóddal, rendszeresen sportol, odafigyel magára. Az eredmény pedig bámulatos: szexi bombázó lett belőle, aki már a szerelmet is megtalálta.

Nemrég azonban egy ismerőse kopott tarisznyának nevezte Évát. A szépség pedig a közösségi oldalán mondta el, mit gondol erről a kijelentésről.

A napokban pedig Sebestyén Ági követői nevezték undorító, irigy embernek Évát, amiért kifejtette a véleményét Ági új szerelme kapcsán. De úgy tűnik Évát ez mind nem érdekli, hiszen ő pontosan tisztában van saját magával, és nem igényli a környezete visszacsatolását.

Szép estét mindenkinek ☺️ ‍♀️ Photo @peter_paszternak Mua: @anitaheizer_makeup_artist Ruha: @szonjadudik

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Ki is posztolt egy fotót a követőinek, amelyen igen forró dekoltázst láthatunk. Nem is csoda, hogy a rajongói teljesen megőrültek tőle.

Így néz ki Pintér Tibor teljesen kopaszon: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171019-igy-nez-ki-pinter-tibor-teljesen-kopaszon.htmlPintér Tibort mindenki hosszú fürtökkel ismeri, a színész viszont megunta a hajkoronáját, és kipróbált valami újat: megmutatta magát teljesen kopaszon. A rajongók sokkot kaptak. TrendOrigoBotrányba fulladt az erotikus esküvői fotók hulláma http://www.life.hu/trend/20171018-botrany-lett-az-erotikus-eskuvoi-fotokbol.htmlJó ötletnek tűnt az esküvői pajzánkodás, de végül igen komoly következményeket okozott. Trend--Inspirálódj a Disney-mesék világából: bazár!http://www.life.hu/trend/20171016-inspiralodj-a-disney-mesek-vilagabol.htmlA sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből. TrendOrigoA csinos Katalin egy óriás medvével táncolt: fotó http://www.life.hu/trend/20171017-orias-macival-tancolt-a-tundoklo-katalin.htmlÚgy tűnik, Katalin már jobban érzi magát. Trend--Egy szál fehérneműben pózol Ördög Nóra: fotó http://www.life.hu/trend/20171017-igy-szexizik-fehernemuben-ordog-nora.htmlElképesztően szexi fotót mutatott magáról Ördög Nóra. A szánk is tátva maradt! TrendOrigoSaját naptárt készít Kylie Minogue: fotók http://www.life.hu/trend/20171017-naptart-keszit-onmagarol-kylie-minogue.htmlKylie Minogue összeszedte magát, és újból tündöklő sztárként ragyog. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.