Döbbenetesen csúnya lett Palvin Barbi: fotó!

modell fotó jelmez Palvin Barbi Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi rendesen odatette magát halloweenjelmez tekintetében. Sőt, talán túlságosan is hiteles lett. 

Palvin Barbitól megszokhattuk már, hogy az összes létező fotóján úgy néz ki, mint egy álom. Formás popsi, vonzó dekoltázs és vakító szempár néz vissza ránk a képeiről, ám ez úttal most egészen más a helyzet.

Barbi ugyanis igazán komolyra vette a halloweenjelmez kérdést, és rettentően elcsúfította magát. Ha részt vett volna jelmezversenyen, bizonyára megnyerte volna. De nyilván, ő sem akarta, hogy az egész világ lássa a borzalmas külsejét, ezért csak az Insta sztorijában jelent meg a bizarr fotó.

Nem csoda, ha ezután valakinek rémálmai lesznek Forrás: Instagram

Kíváncsiak lennék, hogy vajon hány ember előtt mert megjelenni ebben a szettben? Hiszen aki meglátja, abban maradandó nyomokat hagy a dolog, az biztos.

A 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbiról

Míg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Fotók!

Tóth Vera megmutatta hatalmas dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-toth-vera-megmutatta-hatalmas-dekoltazsat.htmlTóth Vera imádja megmutatni nőies vonalait mióta lefogyott: nemrég a dekoltázsába engedett egy kisebb betekintést. Trend--Rubint Rella őrületes kockahasat villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-brutalis-kockahassal-villog-rubint-rella.htmlRubint Rella hasa olyan lapos, mintha vonalzóval rajzolták volna. A fiatal szépség nem is rejti véka alá lényeget. Trend--Katalin hercegné melegítőben játszott a gyerekekkel Londonban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-katalin-hercegne-melegitoben-jatszott-a-gyerekekkel-londonban.htmlKatalin hercegné stílusa kifogásolhatatlan – persze nem II. Erzsébet számára -, de mégis a leghétköznapibb öltözékét szeretik az emberek a leginkább: a minap melegítőben játszott gyerekekkel. Trend--Radics Gigi kihívó öltözékeit rossz szemmel nézik a szülőfalujábanhttp://www.life.hu/trend/20171102-radics-gigi-tul-kihivo-a-szulofaluja-lakoi-szerint.htmlRadics Gigi szereti megmutatni, hogy az elmúlt években nővé érett: kihivó ruháit azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Szerinte azonban 2017-ben ez ma már nem nagy dolog. TrendOrigoŐszi és téli kabátok 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171031-oszi-teli-kabatok-10-ezer-forint-alatt.htmlEgy kis keresgélés után egészen meleg, bélelt télikabátokat is találhatsz 10 ezer forint alatt, bár kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában sokkal több a vékonyabb, rövidebb fazon. Mutatjuk is a lehetőségeket! TrendOrigoRémisztően festenek a világsztárok: galériahttp://www.life.hu/trend/20171101-remisztoen-festenek-a-vilagsztarok-galeria.htmlA világsztárok is készültek a Halloweenra. Nem is akárhogyan... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.