Döbbenetesen csúnya lett Palvin Barbi: fotó!

modell fotó jelmez Palvin Barbi Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi rendesen odatette magát halloweenjelmez tekintetében. Sőt, talán túlságosan is hiteles lett. 

Palvin Barbitól megszokhattuk már, hogy az összes létező fotóján úgy néz ki, mint egy álom. Formás popsi, vonzó dekoltázs és vakító szempár néz vissza ránk a képeiről, ám ez úttal most egészen más a helyzet.

Barbi ugyanis igazán komolyra vette a halloweenjelmez kérdést, és rettentően elcsúfította magát. Ha részt vett volna jelmezversenyen, bizonyára megnyerte volna. De nyilván, ő sem akarta, hogy az egész világ lássa a borzalmas külsejét, ezért csak az Insta sztorijában jelent meg a bizarr fotó.

Nem csoda, ha ezután valakinek rémálmai lesznek Forrás: Instagram

Kíváncsiak lennék, hogy vajon hány ember előtt mert megjelenni ebben a szettben? Hiszen aki meglátja, abban maradandó nyomokat hagy a dolog, az biztos.

A 24 legforróbb fotó a 24 éves Palvin Barbiról

Míg 23. születésnapja alkalmából azokat a vörös szőnyeges megjelenéseit szedtük össze, amelyekkel a világsztárokat is túlragyogta, a 24-et a legpikánsabb fotóival ünnepeljük! Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.