Nicole Kidman Amber Heard vörös szőnyeg Victoria Beckham premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a megszokottnál kevesebb vörös szőnyeges esemény várt minket. A legizgalmasabb közülük az Aquaman londoni premierje volt, ahol Amber Heard nagy meglepetést okozott. 
  • A hét legnagyobb csalódása Nicole Kidman volt. Észrevettük, hogy a színésznő vagy tökéletesen néz ki, vagy csúfosan rosszul választ. Azaz míg a múlt héten tündökölt, most borzalmasan nézett ki. Habár a nadrág anyaga csodás volt, lógott rajta. A felsőrész pedig borzasztó volt. Ez a tollas trend nem akar kikopni a vörös szőnyegről, de ezúttal is rendetlen összhatást hozott.
Nicole Kidman a múlt héten tündökölt, most viszont borzalmasan nézett ki Forrás: Getty Images/WireImage/Don Arnold
  • Nem csak Nicole Kidman okozott meglepetést a héten. Az énekesnő, Tallia Storm az Aquaman premierjén jelent meg ebben a neonzöld szerelésben, amihez egy kék kockás dzsekit vett fel. Hiába trend most a neon, ez az outfit elbukott.
Tallia Storm neonzöld szerelése nem volt előnyös Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang
  • Az utcai divatban ezúttal Victoria Beckham nyert, méghozzá toronymagasan. New Yorkban fotózták le ebben a vagány szerelésben. Imádtuk a táskát, nem beszélve az overallról és a csizmáról. Igazi VB-es összeállítás volt ez.
Az utcai divatban ezúttal Victoria Beckham nyert ezzel a vagány szereléssel Forrás: Northfoto
  • A legnagyobb kedvencünk a héten Amber Heard volt. Általában kudarccal szokott végződni a hasonló, filmhez öltözési kísérlet, de a színésznő csodásan festett ebben az Aquaman által inspirált ruhában. Még az úszósapkára hajazó fejdísze sem fordult át nevetségesbe, sokkal inkább elegáns és különleges volt.
Amber Heard csodásan festett ebben az Aquaman által inspirált ruhában Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.