Heti trendjelentés: Miley Cyrus soha nem volt még ennyire gyönyörű

Miley Cyrus trendjelentés Priyanka Chopra Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a vörös szőnyeges eseményeket illeti, erősen indult a hét, hiszen a Grammy- és a BAFTA-díjakat is most adták át. Szerencsére a hét második felében is voltak meglepetések, ráadásul igencsak pozitívak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhaválasztásokat!
  • Miley Cyrus

A még mindig fiatal énekesnő sokféle korszakon van már túl. A Hannah Montana után jött a hosszú lázadó időszak, ami sok-sok botránnyal és polgárpukkasztással volt kikövezve. Aztán Miley kissé lecsillapodott, sőt, meg is állapodott Liam Hemsworth feleségeként, ezzel együtt pedig stílust is váltott. Hol van már a vörös szőnyegen meztelenkedő Miley... Az énekesnő néhány napja férjét képviselte a vörös szőnyegen, Liam legújabb filmjének bemutatóját ugyanis kórházban töltötte. Miley viszont kitett magáért, egy álomszép és igazán lélegzetelállító Valentino kreációban jelent meg a premieren. Az énekesnőt soha nem láttuk még ennyire gyönyörűnek.

Miley Cyrus Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

Forrás: Getty Images
  • Priyanka Chopra

Ugyenennek a filmnek, az Isn't It Romantic című mozinak a premierjén keltett feltűnést Priyanka Chopra is. A szintén újdonsült feleség, aki 2018 legszebb menyasszonya volt, párjával, Nick Jonasszal jelent meg a vörös szőnyegen. Priyanka stílusa egyszerűen kikezdhetetlen, és ezúttal is nagyon jól választott: fantasztikusan festett ebben a Vivienne Westwood darabban. Csak hab volt a tortán az ifjú pár egymás iránti rajongása.

Priyanka Chopra Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Priyanka Chopra Forrás: Getty Images
  • Diane Kruger

Nemrégen adott életet első gyermekének a színésznő, így mostanában inkább babakocsit tologatva láttuk, mintsem a vörös szőnyegen tündökölni. Most azonban ez utóbbi is megtörtént: Diane a Berlinalén egy igencsak különleges estélyiben jelent meg. A Givenchy Haute Couture ruha álomszép részletekkel készült, elég csak egy pillantást vetni a ruha hátuljára. A szoknya plasztikussága a kifutón még szebben érvényesülhetett, de a vörös szőnyeget is izgalmassá tette.

Diane Kruger Forrás: Getty Images/Andreas Rentz

Diane Kruger Forrás: Getty Images
5 + 1 izgalmas szépségtrend a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20190212-new-yorki-divathet-izgalmas-szepsegtrendjei.htmlMég javában tart a New York-i divathét, máris rengeteg izgalmas újdonságot hozott, ráadásul nemcsak a divatban, de a szépségtrendekben is. Utóbbiakat mutatjuk meg most nektek. TrendOrigoGrammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--Story Gála 2019: Ők voltak az este dekoltázskirálynői http://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-ok-voltak-az-este-dekoltazskiralynoi.htmlAhogy az elmúlt években is bővelkedett a Story Gála villantós dekoltázsokban, úgy a 2019-es, 20. alkalommal megrendezett gála is tartogatott hasonló izgalmas pillanatokat. Mutatjuk az idei estély dekoltázskirálynőit! TrendOrigoStory Gála 2019: A legmegosztóbb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-legmegosztobb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az elmúlt években sem volt hiány megosztó és sokkoló ruhákban, a 20. alkalommal megrendezett Story Gálán is voltak kevésbé jó választások. Mutatjuk őket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.