Daniella megmutatja, hogyan erősíthetsz a szabadban!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
levegő esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gajdos Tamás, a Life.hu sztárszerzője a minap a Margitszigetre invitálta a fogyni vágyó menyasszonyt, Daniellát, ahol a szabadtéri tornapályáján a szabad ég alatt végeztek különféle izomerősítő gyakorlatokat. 

Daniella nyári álomesküvőjére jó néhány kilóval karcsúbb szeretne lenni. Ennek érdekében a diétán, a futáson és kerékpározáson túl újfajta mozgásformákat is kipróbál. Az izomerősítő gyakorlatok is fontos szerepet játszanak az edzésprogramban, és a jó idő beköszöntével a Vitalteam edzők úgy döntöttek, hogy ezeket most egy zárt konditerem helyett inkább a szabadban, a Margit-szigeti tornapályán végezze Daniella.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sporttudományi kutatások szerint a megfelelő intenzitással és ismétlésszámmal végzett ilyen típusú gyakorlatok hasonló zsírégető hatással bírnak, mint a hosszú távú, egyenletes tempójú ciklikus sportágak. Ha tehát fogyni szeretnél, semmiképp ne hanyagold el a rendszeres erősítést sem!

Ennek tudatában aztán Daniella is lelkesen próbálta ki a különféle izomcsoportokat megmozgató tornaeszközöket a Gajdos Tamás megfelelő szakmai tanácsai alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.