Íme, a fogyás nagymestere

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő fotó szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottjának élete teljesen megváltozott. Amióta a Life.hu sztárszerzői szárnyaik alá vették a fogyni vágyó menyasszonyt, Daniella megállás nélkül edz és egészségesebbnél egészségesebb ételeket próbál ki. 

Daniella a héten edzőinek kérésére úgy döndött, hogy mostantól hetetne megmutatja a Life.hu olvasóinak, hány kilótól sikerül hétről-hétre megszabadulni. Az első selfie elkészítésekor Daniella már 6 kilóval könnyebb, mint amikor belekezdett az életmódváltásba.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Daniella egyik edzője, Kropkó Péter kíváncsi volt, hogy milyen étrend az, ami ennyire hatékony, ezért ellátogatott a lányhoz, hogy meglesse, aznap éppen mi kerül az asztalra. Az ebédből ugyan uzsonna lett, de a burgonyás káposztasaláta végül mindenkinek nagyon ízlett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.