Daniella mint hal a vízben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella újabb, az évszaknak talán leginkább megfelelő sportágban teljesítette az edzésadagját a Vitalteam edzőkkel. A forró kánikulai napokon nincs is jobb annál, mint az uszodák vizében lubickolni. 

Az augusztusi álomesküvőjére készülő lány esetében ennél azért természetesen többről volt szó, hiszen a Vitalteam úszásszakértője, Kropkó Péter segítségével ezúttal már a néhány hónappal ezelőtti első úszóleckéknél lényegesen komolyabb kihívásoknak kellett megfelelnie. Gondos előkészítő gimnasztika és bemelegítés után intenzív, 200 méteres résztávokból álló edzést tartottak, melynek során Daniella választottjával, Bencével is összemérhette tudását.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A jó időben a strandolással töltött idő egy részét érdemes egy kis edzésre is használni, a Vitalteam megmutatja, hogyan.

A Szentmihályi uszoda által biztosított remek körülmények is inspirálhatták a párost, mert a vártnál sokkal jobb részidőkkel teljesítették a Péter által kiszabott penzumot. Talán a két hónap múlva esedékes esküvő izgalma is inspirálhatja a két fiatalt az egyre intenzívebb edzések abszolválására, mindenesetre az tény, hogy mindkettőjükre láthatóan jó hatással van a korábbinál egészségesebb életmód, a rendszeres edzések és a célszerű diéta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Amint az a korábbi margitszigeti futópárbajukon is kiderült, Bencét kifejezetten inspirálja párja aktívabbá vált élete és a változatos kihívások leküzdésének lehetősége. Férfi létére nyilvánvalóan nem akar lemaradni Daniella mögött a különféle megmérettetések során, így végül is mindketten profitálnak a bátor lány korábban csak a maga nevében tett fogadalmának teljesítése során együtt végzett sportos kalandokból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.