Szülés után bombaformában a színésznő

szülés Reese Witherspoon testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon harmadik babája még nincs egyhónapos, de a szőke édesanya már csúcsformában van.

A színésznő a napokban mutatkozott a szülése óta először a babájával a nyilvánosság előtt. Még nincs egy hónapja, hogy megszületett Reese kisfia, a sztár mégis csúcsformában van, és nyoma sincs a babavárás alatt felszedett pluszkilóknak.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A harminchat éves, háromgyermekes anyukát Los Angelesben kapták lencsevégre. A színésznő mosolygott, csinos volt, teljesen kivirult a szülése óta. Vajon mi a sztár titka? A fotók alapján szerintünk a boldogság és az idilli családi élet.

Így nézett ki a világ egyik legbefolyásosabb asszonya 22 évesenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121029-igy-meg-sosem-lattuk-az-amerikai-kulugyminisztert-hillary-clintont.htmlDizájnos asztalok a gyerekszobábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121030-stilusos-asztalok-es-szekek-a-gyerekszobaba.htmlÍgy fest két baba után a modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121026-nagyon-szexi-es-csinos-alessandra-ambrosio-modell.htmlHercegnőnek öltözött Angelina Jolie kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121029-unikornishercegnonek-oltozott-a-sztarcsemete-angelina-jolie-kislanya-vivienne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.