konyhatündér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arra kérlek, hunyd le a szemed és játssz velünk! Képzeld el, ahogy a méz és alma illata belengi otthonodat. Most elevenítsd fel, milyen, amikor a narancs és fahéj találkozik egymással. Az ízek és illatok kavalkádjában mi jutott először eszedbe?

Netán a hideg, téli esték, melyeket szeretteid körében töltesz egy társasjáték mellett? Netán egy baráti este, melynél a forralt bor játszotta a főszerepet? Vagy a karácsonyfa körül sürgő-forgó gyermekeid, miközben a konyhában készülnek az ünnepi desszertek?

Minden illathoz emlékek társulnak, s ettől válik az illat valódivá. Minden süteménynek, minden fűszernek más és más, egyedi és jellegzetes aromája van, mely hozzájárulhat ahhoz, hogy egy családi együttlétet, egy ünnepi pillanatot felejthetetlenné varázsoljon. Éppen ezért a Miele idén karácsonyra illatokat és emlékeket ajándékoz, s ezzel szeretne hozzájárulni a boldog és önfeledt hangulathoz. Töltsd le a Miele Karácsonyi Receptfüzetét, benne a legízletesebb ünnepi étkekkel! Olyan fogásokat és tippeket adunk kezedbe, melyekkel elkápráztathatod családodat, s melyekre garantáltan emlékezni fognak még évek múltán is.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Hiszen ki ne nyalná meg mind a tíz ujját a gesztenyehab leves vagy a mustáros szűzpecsenye elfogyasztása után? S ha már az összeset elkészítetted és úgy érzed, kisujjadban van a tudás, látogass el a Miele Főzőiskola oldalára, ahol számtalan étel között kedvedre válogathatsz. Ezzel kívánunk Kellemes Karácsonyt minden konyhatündérnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.