Buday Péter gasztroiskola burgonya feldolgozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A burgonya pucolása, cikkezése nehéz feladat tud lenni. Viszont ennek a videónak a segítségével megkönnyíthetjük saját dolgunkat, és már egyből tesztelhetjük tudásunkat egy nagy kedvencen, kicsit újragondolva. 

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3QXVn0DP4Azwq3ea

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BHnBBWmeuug2T9zQ

A recept leírása ITT található!

További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.