Buday Péter tortilla hét receptje wrap gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hét és újabb finomság Buday Péter mesterszakács konyhájából. Ezúttal egy gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételt választottunk ki a Hét receptjének. Főétkezésnek is nagyszerű, de ugyanígy feldobhatjuk vele a munkahelyi étkezésünket, vagy éppen a gyerekét az iskolában. Mégiscsak jobb, ha mi készítjük, nem igaz? Akit érdekel a wrap története , annak az olvasás után jó főzést kívánunk! A recept 4 főre van megadva 
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Eqg0qWF7yGUk1Aon

30 dkg hátszín
8 dkg csemegehagyma
1 teáskanál borecet

frissen őrölt bors
15 dkg sajtkrém
1 evőkanál pesto
0,5 kg kaliforniai paprika
15 dkg paradicsom
10 dkg leveles saláta

A megsózott, megborsozott, hajszálvékonyra szeletelt marhahúst hirtelen sütésre rövid időre a serpenyőbe helyezem, majd rászórom a csemegehagymát és némi borecetet is adok hozzá, hogy annak gőzében megpuhuljon a hús. A tortillára tejszínes sajtkrémet kenek, megcsepegtetem pestóval, salátát, paradicsomot, paprikát teszek rá. Roládnak felgöngyölöm

További receptekért nézd meg a Recept oldalunkat, a Webszakácson !
Ízlett a recept, de mégis máshogyan készítenéd el? Más ételeket tennél ki, vagy éppen hiányolsz valamit? Írd meg nekünk, és ha elnyeri tetszésünket, akár a Te receptedet is leforgatjuk és megjelenítjük a rovatban!
Címünk: receptek@life.hu
Várjuk ötleteiteket, javaslataitokat!


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.