A fogyni vágyó menyasszony mögött durva hét áll

erősítés szántó daniella fogyás új élet projekt box menyasszony konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu fogyni vágyó menyasszonya, Szántó Daniella ezen a héten kiütéssel győzött a kilókkal szemben.

Daniellát edzői kőkemény edzésre vették rá: bokszolni vitték. Eddig már 15 kilót faragott le eredeti súlyából, de messze nem elégedett még az eredménnyel, ezért is választotta ezt a számára újszerű mozgásformát. A fitbox ráadásul remekül edzi a szívet és a keringést is, tehát kardióedzésként is használható.

Ahhoz, hogy Daniella még energikusabb legyen, megfogadott néhány tanácsot a Life.hu-tól, ami valóban segítségére válhat. De az életmódváltás kezdetén még az is nehézséget okozott a lánynak, hogyan igyon meg napi 2-3 liter vizet. Most már azonban erre nincs gondja Daniellának, egy apró trükk segítségével minden nap sikerül a megfelelő folyadékmennyiséget bevinni a szervezetébe.

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

Daniella a Colosseum Fitness konditermébe jár erősíteni és mivel a combján és a fenekén van a súlyfeleslegének nagy része, kifejezetten erre a két testrészre koncentrál nagy erőkkel edzés közben.

A hét legjobb híre mégis az volt Daniella számára, hogy megtudta: a csoki is segíthet a súlyfelesleg ledolgozásában. Íme, most te is megtudhatod, hogyan.

/1406/Danie2014627111321

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.