Alec Baldwin neje egy szál fehérneműben mutatta meg gömbölyödő pocakját

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin -
fehérnemű terhesség bugyi Ireland Baldwin kisbaba melltartó pocak Hilaria Baldwin Alec Baldwin Kim Basinger jóga gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilaria Baldwin Instagramon tudatta a nagyvilággal, hogyan fest melltartóban, bugyiban és szépen gömbölyödő pocakjával.

Nem is indulhatott volna szebben és örömtelibben a Baldwin család éve: Alec Baldwin jógakirálynő felesége, Hilaria éppen karácsonykor posztolta a jó hírt rajongóival, miszerint ismét kisbabát vár. Ezentúl tehát nem csupán furcsa helyzetekben végzett jógapózokat láthatunk a már egygyerekes édesanyától, aki érthető módon már most a babavárás izgalmában ég.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

Az itt látható fehérneműs fotóját például nemrég tette közzé Instagramján, hála az alig-ruhának (és a szupervékony alakjának), már most szépen látszik az a bizonyos pocak. Alec és Hilaria Baldwin első gyermeke, Carmen Gabriela 2013 nyarán született meg, a színésznek van egy 19 éves lánya Kim Basingertől, a szintén jógaőrült Ireland Baldwin.

Jóga Baldwinné módra

A jógaoktatóként ténykedő Hilaria Baldwin a tavalyi év elején dobbantott fogadalmával, miszerint minden nap lő magáról egy képet, amelyen épp egy ászanát gyakorol. Az eredmény végül őrültebbnél őrültebb szituációkban végzett jógázás lett. Volt itt minden: az utca közepén egy hőspóz, magas sarkúban fejenállás, főzés közben egy gáztűzhelyen, vagy éppen jachvezetés közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.