Hoppá! Gyermeket vár George Clooney dögös excsaja

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
családalapítás George Clooney Elisabetta Canalis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elisabetta Canalis, akivel a színész négy éve szakított, kislányt hord a szíve alatt.

Az olasz lány és a szexi színész szakításáról 2011 júniusában számoltunk be. Akkor így írtunk George-ról: "Clooney megint dobbantott, és faképnél hagyott egy gyűrűre és hírnévre igen éhes, harmincas hölgyet."

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Állítólag a válóokok között szerepelt, hogy az akkor harminckét éves modell és műsorvezető csúnya szexbotrányba keveredett, ráadásul azt pletykálták róla, hogy Clooney előző barátnőihez hasonlóan ő sem vetette meg a fizető férfivendégeket.

De az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne.

Most úgy tűnik, Elisabetta megtalálta a számára tökéletes férfit, és Instagram oldalának tanúsága szerint pedig első gyermekét várja:

Férjével, Briannal már nagyon várják kislányuk érkezését. Forrás: Instagram/littlecrumb_

Öreg Clooney nem vén Clooney:

Mielőtt a szexi színész, aki május 6-án töltötte be 54. életévét, tavaly kimondta volna a boldogító igent, összeszedtük, kik voltak a korábbi szerelmei. A földkerekség legszexisebb agglegényének ugyanis közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja álmai asszonyát. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Akkor minden Amal Alamuddinról szólt, most azonban ismét az érdekelt minket, hogy kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, a kezük közül azonban mégiscsak kicsúszott a dögös sztár. Nézzük hát sorban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.