Ki volt a Balaton Sound legdögösebb celebcsaja? Megmutatjuk!

Forrás: Life.hu -
Balaton Sound modell Balaton Sound 2015 Balaton Sound 2015 Life celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárvilág színe-java tiszteletét tette a hétvégén a Balaton Soundon Zamárdiban. Természetesen ahol csak lehetett, szelfiztek, fotózkodtak, a hölgyek pedig igyekeztek megmutatni a legmenőbb fesztiváloutfiteket. Mutatjuk is a kedvenceinket, szerintetek ki volt a legcsinosabb?

Palvin Barbiba a fesztivál elején futott bele a Life.hu munkatársa. Barbi az idén trendi kertésznacit választott a fesztiválra - természetesen ez is szuperjól állt neki.

Palvin Barbara a Balaton Soundon Forrás Instagram/worldpalvinbarbara:

Az RTL Klub műsorvezetője, Ada egy maxiruha mellett tette le a voksát:

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada

A Barátok közt szépsége, Kiss Ramóna tőlünk elnyerte a legszebb dekoltázs birtokosa címet.

Forrás: Kiss Ramóna

Tücsi, a szexi híradós falatnyi sortban és haspólóban mutatta meg hibátlan idomait:

Forrás: Life.hu

Vajna Timi ebben a cuccban élvezte a napsütést:

Forrás: Instagram/Timeavajna

Kulcsár Edina mindennap más szettben pózolt a fesztiválon, nekünk ez volt az egyik kedvencünk, mert felüdülés a sok nehézbombázó mellett egy nagyon kedves és cuki lányt is látni:

Forrás: Instagram/Edinakulcsar official

Iszak Eszti szuperstílusos volt, mint mindig: a nyári csizma és a poncsó isteni választás volt, végre valami új, valami más!

Forrás: Instagram/Iszakeszti

VV Éva és Seherezádé együtt csapatta a Soundon, mutatjuk is, miben:

Forrás: Facebook/ VV Éva hivatalos oldala

Tolvai Reni is bulizott egy nagyot, oldalán Kulcsár Edinával:

Forrás: Instagram/Tolvaireni

Végül pedig megmutatjuk, milyen göncöt választott Zimány Linda.

Forrás: Instagram/Lindazimany

Ki volt a legdögösebb celeblány?

Palvin Barbi is szokott kakilni: Vicces videó a Balaton Soundról!http://www.life.hu/sztarok/20150712-palvin-barbi-mindenkivel-lo-egy-kepet-a-balaton-saundon.htmlVan, aki a vőlegényét is átadná egy éjszakára Palvin Barbinak, hogy a férfi ki ne maradjon az élményből. Van, aki hajával, olyan, aki a táncával, valaki pedig a sármjával venné le a dögös modellt a lábáról.TV + SztárokOrigoDögösen csapatták a Balaton Soundon a VV celebdívái: Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20150712-bauko-eva-es-seherezade-is-a-balaton-saundon-csapatjak.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a magyar celebvilág nagyrésze Zamardiban mulat a hétvégén, így nem annyira meglepő, hogy a ValóVilág üdvöskéi is tiszteletüket tették a rendezvényen.TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni Rómában: Végre egy magyar sztárpár, akik nem a Soundra mentekhttp://www.life.hu/intim/20150710-debreczeni-zita-es-gianni-romaban-vegre-egy-magyar-sztarpar-akik-nem-a-soundra-mentek.htmlKijelenthetjük, hogy Zita és Gianni őrülten jófejek. Amíg ugyanis a teljes magyar celebvilág a Balaton Soundon csapatja, addig ők kettecskén romantikáznak az olasz fővárosban.Intim--Megérkezett a Balaton Sound nulladik napjának sztárja, Oliver Heldens!http://www.life.hu/sztarok/20150708-megerkezett-a-balaton-sound-nulladik-napjanak-sztarja-oliver-heldens.htmlMegérkezett és bejelentkezett Zamárdiból a nulladik nap sztárja, Oliver Heldens DJ. Egy szálloda erkélyéről mosolyogva üdvözölte a fesztiválozókat.TV + SztárokOrigoKiss Ramóna brutális dekoltázzsal vette be a Balaton Soundot: Elképesztő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150712-kiss-ramona-brutalis-dekoltazzsal-vette-be-a-balaton-soundot-elkepeszto-foto.htmlA Barátok közt szexi sztárja, aki legutóbb bejelentette, új hódolója van, őrülten szexi képet küldött rajongóinak, méghozzá egynesen Zamárdiból.Ez Zsír!--Már Sarka Kata is a Balaton Soundon csapatja: Nézd, milyen dögös!http://www.life.hu/sztarok/20150710-sarka-kata-a-balaton-soundon-bulizik-kozos-kepet-lottek-kulcsar-edinaval.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Kulcsár Edina lement a Soundra, most viszont kiderült, a Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata is követte őt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.