Csirkével a kezében pózol a hatalmas combú Beyoncé

csirke comb címlapfotó magazin Beyoncé stria fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legfurcsább címlapfotója készült el a pop királynőjéről, aki egy magazin kedvéért bújtatta testét egy aprócska dresszbe.

Felrobbant az internet Beyoncé legutóbbi, magáról közzétett fényképe miatt. A popdíva egy szál fehér dresszben, amerikai zászlóval a vállán pózol a Beat magazin címlapjára szánt fotón, miközben – sokak számára érthetetlen módon – egy csirkét tart a karjaiban.

Forrás: Facebook/Beyoncé

Nem ez az egyedüli dolog, ami feltűnhet a fotón: a Life.hu már korábban is megállapította, hogy mostanában kissé kicombosodott Beyoncé, ám ezúttal sem ezt, sem pedig a lábán lévő apró striákat nem tüntette el magáról az énekesnő. Pedig nem éppen erről híres: Beyoncé korábbi Photoshop-botrányaiért kattints ide!

Így öltözik uralkodónőnek Beyoncé

Az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay-Z neje imád királynőnek öltözni, ám hogy ez mennyire sikerült neki az elmúlt évek alatt, arról itt írt a Life.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.