Súlyos beteg Tori Spelling

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
betegség színésznő Párizs tüdőgyulladás sorozat Beverly Hills 90210 Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210 sztárja családjával együtt Párizsban ragadt, amíg a színésznő elég jól nem lesz ahhoz, hogy együtt hazarepülhessenek.

Tori Spelling és kis családja csak néhány hetesre tervezték európai utazásukat, amely immár hónapok óta húzódik. A Beverly Hills 90210 sztárja ugyanis jelenleg Párizsban ragadt férjével és négy gyermekükkel, miután kiderült, hogy a 42 éves színésznőnek gócos tüdőgyulladása van, és egészen addig nem utazhat újra, amíg jobban nem lesz.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Nehéz időszak áll Tori Spelling mögött: a színésznő éppen akkor került kórházba néhány évvel ezelőtt, amikor kiderült férje félrelépése is. Erről bővebben itt olvashatsz.

Megfáztál? Veszélyesebb lehet, mint hinnéd!

Általában a megfázásból gond nélkül meggyógyulunk, de ha nem pihened ki magad, és nem kezeled a tüneteket, akár olyan szövődményes betegséget is kaphatsz, ami hetekre ágyba kényszerít. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.