Ez nem igazság! Jessica Alba úgy fest, mint egy tinilány

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice -
színésznő smink nélkül Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba megnyerte a genetikai lottóötöst: a színésznő kétgyermekes édesanya, 35 éves, de simán úgy néz ki, mint egy csinos egyetemista. 

Nincs igazság a földön: Jessica Alba nem arról híres, hogy a plasztikai sebésznél csücsül, amikor csak teheti. A színésznő sikeres üzletasszony, két lányt nevel, példás feleség - no és persze csodaszép. A sztárt a minap smink nélkül kapták lencsevégre, és meg kell hagyni, remekül festett!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice

A színésznő cégét egyébként nemrég komoly kritika érte: azzal vádolták, hogy pusztán csak azért sikeres a márkája, mert ő egy világsztár, és az emberek csak a reklám miatt vásárolnak nála. Jessica azonban kőkemény üzletasszony: nem ijedt meg a beszólásoktól, és nyíltan reagált az őt ért vádakra.

Jessicát egyébként imádják a pasi, és ez nem is csoda: bikinis fotóin is mindig eszméletlen dögös a kétgyerekes anyuka. Irigyeljük, de nagyon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.