Jessica Alba bikinis fotóitól rögtön megjön a kedvünk az edzéshez

Fotó: Thomas Whiteside/InStyle -
bikini Jessica Alba edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha bikinis lesifotót látunk Jessicáról, sosem tudjuk szó nélkül hagyni, hiszen a kétgyermekes színésznő eszméletlen formában van. Még mindig. 

Márciusban Hawaii-n mutatta meg, hogy a tél nem hagyott nyomot a testén, nemrég pedig egy magazinfotózáson pózolt szebbnél szebb fürdőruhákban, természetesen tökéletes alakkal. Most ismét nyaral a színésznő, és újfent Hawaii-on: férjével és lányaival utazott el a csodaszép Lahainára, ahol ismét szuper bikinis képek készültek, A fantasztikus négyes színésznőjéről, melyeket itt meg is nézhetsz.

Fotó: Thomas Whiteside/InStyle

Jessicának két szülés után is kockás, lapos a hasa, formás a combja és kerek a popsija - irigyeljük is ezért, nem is kicsit. Azt sem lehet mondani, hogy a kétgyermekes anyuka sokat lazsálna: a színészkedés mellett hihetetlenül sikeres cége, a The Honest Company - tavaly például dollármilliókat hozott a színésznőnek.

Persze a világsztár rengeteget tesz alakjáért: gyakran mutatja meg magát edzés közben, nagy kedvece pedig a jóga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.