Szabó Zsófi eszméletlenül dögös lesz új műsorában

Forrás: RTL Klub -
Playback párbaj Szabó Zsófi dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan új műsorban debütál Szabó Zsófi, melyet Gáspár Lacival közösen vezetnek majd. A szórakoztató produkcióhoz mindenki hozzáteszi legjobb tudását, Zsófi a show örömére külsejét is megújította: nézd meg, milyen dögös lesz!

Már nem kell sokat aludni, hogy láthassuk az RTL új, szórakoztató műsorát, amit az amerikai Lip Sync Battle mintájára hoztak létre. A tengerentúlon nagy sikert arató show-t idehaza Szabó Zsófi és Gáspár Laci fogja vezetni, és Playback párbaj néven kerül adásba először december 2-án.

Szabó Zsófi eszméletlenül dögös lesz új műsorában Forrás: RTL Klub

A forgatások természetesen már tartanak, és azt is láthattuk, hogyan változtatta át külsejét Szabó Zsófi a műsor kedvéért. A színésznő rövidebb szőke haja hosszú loknis fürtökké alakult, amiről elsőként az Instagram-oldalán számolt be a sztár. A követői szerint egyszerűen szuperül áll Zsófinak az új frizura, aki most megmutatta azt is, milyen dögös szerelésben vezeti majd a show-t. A fekete, testhez tapadó ruhája, valamint a hatalmas dekoltázs biztosan sokak tetszését el fogják nyerni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.