Szabó Zsófi külseje teljesen megújult

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
frizura Szabó Zsófi haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hamarosan új műsorban debütál Gáspár Laci oldalán, a kihívás mellé pedig új külső is dukál. Szabó Zsófi Instagram-oldalán mutatta meg a változást, amitől a rajongói elaléltak.

Szabó Zsófi nagyon izgalmas, új feladatot kapott: az egy hónapon belül műsorra kerülő Playback Párbajt fogja vezetni Gáspár Laci oldalán. Az amerikai formátumú produkció december 2-án debütál, és úgy tűnik, Szabó Zsófi nem csak lélekben készül!

Szabó Zsófi új frizurára váltott Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

A színésznő megújult külsővel vág bele a nagy feladatba. Hosszú, szőke loknikkal fogja vezetni a műsort. A színésznő az izgalmas hírről Instagram-oldalán is tájékoztatta rajongóit egy fotó kíséretében. Itt láthatták követői először a frizuráját is, a legtöbben elámultak a műsorvezető gyönyörűségétől. Mindenki szerint jól áll Zsófinak ez a haj, látszik, hogy csak úgy sugárzik, ami nem is csoda, hiszen október eleje óta már férjes asszony!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.