Playback párbaj Szabó Zsófi Gáspár Laci RTL Spike RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decembertől másik csatornán is láthatjuk Szabó Zsófit, ő lesz ugyanis Gáspár Laci mellett a Playback párbaj nevű produkció műsorvezetője. A szórakoztató produkciót az RTL Spike csatornán lehet majd figyelemmel kísérni.

Magyarországra az RTL Klub hozta el az Amerikában már nagy sikert aratott formátumot. Az eredetileg Lip Sync Battle néven futó műsor lényege, hogy a sztárok ismert számokra tátikáznak, így kell minél hitelesebben előadni egy-egy előadó legnagyobb slágerét.

Két körben versenyeznek a szereplők: először mindenféle díszlet és ruha nélkül kell tátogva előadni egy dalt, majd beöltözve kell rendszerint egy másik szám klipjét megeleveníteni. A győztesekről minden esetben a közönség dönt: aki hangosabb ovációt kap, az a nyertes. Magyarországon Playback párbaj néven az RTL Klubon fog debütálni a műsor december 2-án, pénteken, 22.40-től a Gyertek át! után. Ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód a hamarosan induló új RTL Spike adóra. Az új epizódokat ugyanilyen kezdési időpontok szerint láthatják majd a nézők a két csatornán hétről hétre. A műsor vezetője Gáspár Laci lesz, mellette pedig Szabó Zsófi!

Még nyugtalanítóbb Weisz Fanni helyzete: iskolába sem jár!http://www.life.hu/sztarok/20161115-weisz-fanni-elszakadt-csaladjatol-iskolaba-sem-jar.htmlCsaládja nagyon aggódik Weisz Fanniért, mert egy jó ideje semmit nem hallottak a lányról. Amióta rátalált a szerelem, nem tartja a kapcsolatot édesanyjával és rokonaival, még a Facebookon is le lettek tiltva egy közeli barát elmondása szerint, sőt iskolába sem jár. TV + Sztárok--Válságos helyzetben segített Bereczkinek a Sztárban Sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-bereczki-zoltannak-valsagos-helyzetben-segitett-a-sztarban-sztar.htmlHamarosan véget ér a Sztárban sztár, a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsora. Bereczki Zoltán, az első széria győzteseként átérzi a versenyzők helyzetét, bár neki sokkal többet adott az a műsor a puszta győzelemnél. Válságos helyzetében sokat segített rajta a produkció.TV + Sztárok--Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs? Kiderült, mi van köztük!http://www.life.hu/sztarok/20161115-sarka-kata-elarulta-mi-koze-van-dzsudzsak-balazshoz.htmlSarka Kata egyáltalán nem titkolózott, szelfit is készített a vasárnapi Magyarország–Andorra focimeccsen. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miért izgult Kata a lelátón a csapatért, a műsorvezető azonban választ adott erre a kérdésre.TV + Sztárok--Végre! Feleségével együtt jelent meg Csány Sándor színész - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161114-csanyi-sandor-es-tenki-reka-egyutt-jelentek-meg.htmlÉvek óta együtt van Csányi Sándor és Tenki Réka színésznő, de gyakorlatilag sosem jelennek meg együtt a nyilvánosság előtt. Most azonban mégis kivételt tettek! TV + SztárokOrigoHorváth Éva csodás dekoltázsától jól indul ez a nap ishttp://www.life.hu/sztarok/20161114-horvath-eva-modell-musorvezeto-szexi-dekoltazsa.htmlÉva szelfijében ezúttal sem csalódtunk: a dögös modell, műsorvezető egy szolid dekoltázsvillantással kezdte ezt az unalmasnak induló hetet. TV + SztárokOrigoNika megmutatta új barátját: íme ő!http://www.life.hu/sztarok/20161114-nika-magyar-enekesno-megmutatta-uj-kisbaratjat.htmlHatalmas, huncut mosoly és egy cuki fotó: a csodás hangú magyar énekesnő, Nika megmutatta új barátját a rajongóinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.